Afirmatii pozitive pentru viata ta – de ce functioneaza

Poate ca ai auzit si tu vorbindu-se despre acele afirmatii pozitive, care au rolul de a te face sa ai o stare de dispozitie mai buna si chiar o viata mai frumoasa. Poate ca te-ai gandit ca nu functioneaza de fapt, fiind vorba doar despre ceva superficial, specific „feminin”.

Sa fie oare asa? Ei bine, astazi vom discuta despre puterea subconstientului si vom explica de aceste demersuri chiar au rezultate foarte bune, in pofida scepticilor. Asa cum stii deja, mintea noastra este extrem de puternica.

Practic, ea ne poate schimba viata, in bine sau in rau, in functie de cum ne alegem chiar noi. Aceste afirmatii pozitive ne aduc intr-o stare de bine si ne ajuta sa activam legea atractiei. Da, chiar functioneaza, pana si cercetatorii au ajuns la aceeasi concluzie.

Daca ai tendinta sa repeti un gand, o informatie, etc, acel lucru va tinde sa te urmareasca, ai remarcat? Daca te gandesti la ceva intens, se petrece acelasi lucru. Il vei chema in viata ta, intr-un fel sau altul.

Multi nu cred in puterea acestor afirmatii pozitive pentru ca nu au vazut rezultate asa repede cum ar fi dorit ei. Tocmai de aceea au renuntat sa le mai repete sau sa mai creada in puterea acestora. Adica au incalcat una dintre „reguli”.

 

Trebuie sa ai incredere in proces si sa stii in inima ta, ca ceea ce ai cerut este deja pe drum. Altfel nu se va petrece nimic.

Dar hai sa aflam mai multe detalii despre acest proces:

 

In primul rand, aceste afirmatii pozitive trebuie alese de tine, in functie de cei vrei sa manifesti in viata ta. De exemplu, daca vrei bani ar trebui sa repeti zilnic, ceva de genul: „Multumesc pentru prosperitatea din viata mea” sau ” Am mereu tot ceea ce este necesar, abundenta este prezenta in viata mea”

Aceste afirmatii au fost promovate de Louis Hay, care si-a dedicat toata viata ajutand oamenii sa atraga ceea ce vor si sa fie fericiti. Conform acesteia, orice lucru se poate manifesta in viata noastra, daca credem cu tarie. Desigur, dupa ce vei repeta aceste afirmatii zilnic, simtindu-te inspirata, probabil ca vei sti ce trebuie sa faci, pentru a realiza acele lucruri. Practic, vei fi „ghidata” de Univers, asa cum spune Louis Hay, care a publicat nenumarate carti, in acest sens.

Asadar, daca vrei sa schimbi viata, incepe cu pasi mici. Creeaza-ti o lista cu propriile afirmatii ( sau te poti inspira din cele pe care ti le vom prezenta noi) si incepe sa le rostesti in fiecare dimineata si seara. De asemenea, vizualizeaza. Adica inchide ochii si imagineaza-ti cu tot ce ai cerut deja s-a indeplinit. Simte-te recunoscatoare ca visul tau s-a indeplinit.

Afirmatii pozitive si puterea recunostintei

Este foarte important sa fim recunoscatori, exista o forta foarte mare in spatele acestui act de multumire. In general, multumeste pentru tot ceea ce primesti. Este recomandat sa faci acest lucru inca de dimineata, de cand te-ai trezit. Multumeste pentru ca traiesti, pentru o noua zi, pentru faptul ca esti sanatoasa…Ai inteles ideea.

Alt pas important este acceptarea faptului ca meriti sa fii fericita. Multi oameni au aceasta problema: le este teama sa iasa din zona de confort si prefera sa fie nefericiti. Macar este o stare pe care o cunosc deja.

Chiar daca o sa fie greu sa iti schimbi viata, porneste in aceasta calatorie. Nu inceta sa cresti si sa te dezvolti intreaga viata. Iar minunile nu vor conteni sa apara.

Citeste mai departe si Sase semne ca o persoana te place in secret. >>

 

Afirmatii pozitive pentru o viata mai buna:

1. Trupul meu este sanatos, mintea mea este geniala, sufletul meu este linistit.
2. Sunt superior gandurilor negative si actiunilor joase.
3. Sunt binecuvantat cu talente infinite pe care le folosesc astazi.
4. Merit sa iubesc si sa fiu iubit.
5. Abundenta este in viata mea, sub toate aspectele.
6. Merit sa am succes, pe toate planurile.
7. Sunt sanatoasa si armonioasa, mananc sanatos si am grija de mine.
8. Am prieteni minunati si onesti, cu care ma simt excelent.
9. Accept oamenii asa cum sunt, inclusiv pe mine insami.
10. Ii iert pe toti cei care mi-au gresit, inclusiv pe mine.

 

 

4.92/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *