Regimul cu calorii negative – de ce functioneaza de minune?

Despre aceste calorii negative sigur ai mai auzit vorbindu-se, dar poate ca pana acum nu stiai exact despre ce este vorba. Asa ca astazi vom dezbate mai pe larg acest subiect important. Nu de alta, dar oricine vrea sa slabeasca ar trebui sa fie familiarizat cu aceste idei.

Daca vei consuma mai mult calorii negative vei reusi sa slabesti pana la 2 kilograme saptamanal, asa cum vei vedea. Dar sa incepem cu inceputul. In primul rand vom afla ce sunt caloriile negative si de ce ne pot ajuta atat de mult. In special atunci cand vorbim despre pierderea kilogramelor in plus.

Vestile bune nu se opresc aici. Ne referim la faptul ca cine mananca alimente cu calorii negative va arde din grasimi, nu din masa musculara! Asa ca este momentul sa afli mai multe despre acest regim de slabire care poate deveni un mod de viata.

Regimul cu calorii negative – de ce sa optezi pentru acesta?

Pentru ca…

Alimentele cu calorii negative abunda in fibre. Asa ca digestia va fi imbunatatita si nu iti va mai fi foame cat este ziua de lunga. Va fi sustinut si procesul de detoxifiere.
Au multe proteine de calitate, care vor sustine procesul de ardere a grasimilor si vor conferi o stare de satietate, esential intr-o dieta de slabire.
Contin apa. Asa ca organismul va fi hidratat, iar procesele vor functiona de minune. Metabolismul va fi intens stimulat, iar tu vei slabi foarte usor.

Regimul cu calorii negative – lista de alimente

Ce putem manca? Ce alimente contin aceste calorii negative? Vorbim despre tot felul de fructe si legume, care te vor sustine din plin.

Fructe cu calorii negative:

Ananas, citrice, fructe de padure, caise, mango, mere, visine, pepene, piersici, macese.

Legume cu calorii negative:

Ardei gras, fasole verde, andive, broccoli, castraveti, gulii, loboda, patrunjel, rosii, ridichi, conopida, sfecla, sparanghel, spanac, varza, vinete, usturoi, ceapa, telina.

Regimul cu calorii negative – fructe si legume in proportie de 80%!

Da, este un regim dedicat celor ambitiosi, care se pot dezice de carne pret de o saptamana sau 10 zile chiar. Vei consuma cu precadere fructele si legumele de mai sus, in varii combinatii. Le poti gati, poti face supe, tocanite, etc. Poti manca si carne din ziua 5. Ideea este sa nu exagerezi. Poti consuma la pranz o friptura de vita, un gratar de curcan sau de pui. Ai voie sa mananci si orez brun si foarte multe salate, desigur. Ai voie condimente si mirodenii naturale, desigur. Elimina zaharul si sosurile cu chimicale!

Iata cum arata o zi din regimul cu calorii negative

In prima zi

Mic dejun: fructe, orice din cele enumerate
Pranz: supa de legume
Gustare: un mar
Cina: supa de legume si 2 rondele de orez brun

In a doua zi

La fel ca prima, doar ca ai voie sa mai introduci si o salata verde si un cartof fiert sau copt.
.
In a treia zi

La fel ca in ziua numarul 2, poti consuma o salata de varza, in locul salatei verzi.

In a patra zi

Din nou vei consuma 2 supe, dar ai voie si 3 banane si o cana cu lapte, la gustare.

In a cincea zi din regimul cu calorii negative

Mic dejun: supa de legume
Pranz: 300 grame de pui la gratar cu 4 rosii medii
Cina: 2 mere

In a sasea zi

Mic dejun: supa de legume
Pranz: 300 grame de curcan la gratar cu salata de varza
Cina: orez integral brun cu legume (150 grame) sau o portie de tocanita de legume

In a saptea zi

Mic dejun: fructe
Pranz: 300 grame de curcan la gratar cu mazare
Cina: salata verde si orez cu legume

Dupa cum vezi, regimul este unul restrictiv, care trebuie urmat intocmai, pentru rezultate foarte bune. Nu uita ca poti sa mai introduci gustari daca nu rezisti si poti varia meniul. Dar respecta planificarea, in primele zile fara produse animale!

Ai nevoie de o detoxifiere intensa pentru ca regimul sa dea roade. Nu uita sa bei apa din abundenta si sa faci miscare macar de 3 ori pe saptamana. Mult succes si nu forta nimic.

Atentie: daca simti ca nu rezisti, opreste regimul si adreseaza-te medicului tau.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *