Mirosul de parfum – ce poti face pentru ca acesta sa persiste intreaga zi!

Mirosul de parfum este unul dintre cele mai sexy lucruri, in special in viziunea femeilor care adora sa fie invaluite de miresme placute. Dar ce poti face daca parfumul pare sa nu persiste? Sa fie oare de vina brandul? Sau poate ca ai ales ceva care nu te avantajeaza? Sau este Ph-ul tau de vina?!

Despre toate acestea vom discuta mai pe larg astazi, cand vom descoperi impreuna mai multe informatii despre cum ai putea mentine mireasma parfumului, de-a lungul intregii zile.

Mirosul de parfum vine ca o completare a tinutei tale, asa ca este normal sa conteze pentru tine. In special cand ai gasit acel parfum pe care-l adori in orice moment al zilei. Asa ca haide sa vedem impreuna ce poti face pentru a mirosi minunat, cat este ziua de lunga!

Mirosul de parfum – iata cum se va mentine mai mult

Parfumuri originale. Incepem cu inceputul. Sigur ai mai auzit ca este important sa cumperi parfumuri originale. Si nu doar pentru ca persista mai mult, ci si din motive de sanatate. Fara doar si poate ca exista replici care imita foarte bine parfumurile de firma, dar vrei sa risti atat de mult? Nu stii cum sunt facute si ce chimicale „minune” contin, asa ca ai grija.

Alege un parfum original, indiferent de pret. Nu trebuie sa cumperi neaparat produse scumpe, exista multe firme care vand produse excelente, la preturi rezonabile. Asa ca fa o mica cercetare in acest sens si alege ce iti place.

Nu cumpara de oriunde parfumuri. Este evident ca anumite magazine nu vand produse originale, asa ca nu te lasa impresionata de preturile mai mici. Gandeste-te ca un parfum original dureaza mai mult si te poate tine chiar si un an. Spre deosebire de fake-uri…

Parfumul se aplica pe piele. Mirosul de parfum persista in momentul in care il aplici direct pe piele. In special ca unele pot pata hainele! Asa ca mare atentie la acest aspect. Parfumul devine mai persistent in momentul in care este in contact cu temperatura corpului tau. Plus ca mirosul devine unul personalizat.

Ai observat ca un parfum poate mirosi diferit, in functie de persoana care-l foloseste? Nici nu este de mirare, asa ca incearca sa aplici direct pe piele mereu. Uleiurile esentiale continute vor reactiona diferit si vei avea propria ta varianta de parfum…

Mirosul de parfum – nu uita de incheieturi

Parfumul se pune la incheieturi. Este adevarat ca poate fi o idee foarte buna, in special daca vei respecta o regula importanta. Nu atinge incheieturile intre ele. Nu rezolvi nimic asa, iar intensitatea parfumului tau va scadea, plus ca esenta se va modifica, spun specialistii. Cel mai bine este sa tii parfumul la o distanta de 15-25 cm de piele si sa aplici in mod egal. Poti sa atinge foarte usor incheieturile, dar fara a insista! Asa mirosul de parfum se va distribui uniform si va mirosi foarte bine.

Pielea hidratata face diferenta. Nu neglija acest aspect si aplica mai des pe piele o crema hidratanta sau un ulei de masline, de exemplu. In special cand remarci ca ai pielea uscata, nu neglija acest aspect. Poate semnala si o lipsa de vitamine, apropo.

Sigur ai vrea sa stii care sunt acele vitamine neceasare pentru piele uscata, asa ca de acum incolo vei putea trata acest aspect intr-un mod natural. Avand in vedere ca lotiunile si cremele nu dau rezulte in foarte multe cazuri, trebuie sa intelegem ca problema este, de fapt, din interior.

De multe ori ducem lipsa de tot felul de minerale si vitamine, asa ca problemele de sanatate incep sa se observe in exterior. Dar putem sa privim aceasta experienta si cu ochi buni, in sensul ca putem corecta eventualele carente…vezi mai multe despre lipsa de vitamine aici >>>

Unde trebuie sa aplici parfumul? Cel mai indicat ar fi la nivelul gatului, la incheieturi, dar si in spatele urechilor si in zona umerilor. Daca te pregatesti pentru o seara romantica, poti sa aplici putin parfum si in spatele genunchilor… Ramane alegerea ta. Oricum, in aceste zone cheie este indicat sa aplici parfumul, pentru a persista intreaga zi.

Depoziteaza parfumul in conditii bune. Nu in caldura, prea multa lumina, etc. Cel mai bine tine-l in dulap si nu uita sa alegi unul cu note intense, in special daca iti place sa persiste intreaga zi. Parfumul preferat sau ideal il vei gasi abia dupa ce vei testa mai multe. Asa ca nu te grabi si alege-l pe cel care ti se potriveste perfect.

4.73/5 (22)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *