Lucruri pe care sa le faci seara. Vei avea o viata mai frumoasa!

Poate si tu te gandeai ca exista lucruri pe care poti sa le faci seara si care te-ar putea ajuta in mai multe feluri. In special ca, de cele mai multe ori avem tendinta de a pierde vremea in fata televizorului. Oricat de placuta poate fi vizionarea unui film, cu siguranta mai sunt si altele de facut si muult mai interesante!

Ce ai putea face, care sunt acele lucruri pe care sa le faci seara pentru a-ti face existenta mai frumoasa? Despre toate aceste potentiale obiceiuri vom discuta astazi. Asa ca pregateste-te sa fii surprinsa si …disciplinata. Pentru ca acest aspect este esential pentru o viata mai frumoasa.

Poate parea neinteresant la prima vedere, dar nu este deloc asa. Ce mai poti face seara in afara de a te uita la filme si a pierde vremea? Vei afla imediat.

Lucruri pe care sa le faci seara – te-ai fi gandit?!

Cel mai important este sa-ti asiguri un somn sanatos. Acest aspect este fundamental, asa ca seara ar trebui sa fie cat mai relaxanta. Prin relaxare intelegem activitati fizice mai reduse, plimbari, un ceai calmant si poate o carte buna.

Toate vor avea un efect magic asupra ta. Nu mai spunem de aromaterapie sau o meditatie, acestea te vor ajuta sa fii mai calma si mai putin stresata. De multe ori problemele de peste zi tind sa ne acapareze si la ceas de seara. De aceea este vital sa intelegem ce putem face pentru a corecta aceste aspecte.

Lucruri pe care sa le faci seara:

Fara cofeina dupa ora 19. Din motive lesne de inteles, stii doar ca aceasta substanta are tendinta sa te agite. Iar daca esti deja o fire stresata, care nu se odihneste foarte bine…este si mai important sa o eviti! Bea un ceai de tei sau de salvie, te va ajuta cu siguranta.

Seteaza scopuri pentru ziua urmatoare. Ce ai de facut a doua zi? Care sunt principalele tale tinte? Fii disciplinata si propune-ti sa rezolvi taskurile cele mai importante.

Fa dus seara. Este clar unul dintre acele lucruri pe care poti sa le faci seara si este mult mai indicat. De ce? Te va relaxa si nu va mai trebui sa te trezesti mai devreme.

Pregateste-i pe cei mici de seara. Daca ai copii, ajuta-i sa-si faca ghiozdanul si sa se pregateasca pentru a doua zi inca de seara. Ce rost are sa te grabesti si sa intri in panica de dimineata?! Toata lumea va fi mai relaxata in acest fel si va dormi putin mai mult.

Alege-ti hainele de seara. De ce sa intri in panica de dimineata, pentru ca nu stii cu ce sa te imbraci? Cel mai bine gandeste-te de seara ce ai vrea sa porti. Vei alege tinute mai inspirate, in special daca vei consulta si prognoza meteo inainte.

Lucruri pe care sa le faci seara – inchide televizorul!

Sau calculatorul. Cu macar o ora inainte de culcare, ai nevoie de relaxare. Cel mai bine ar fi sa citesti, sa asculti o muzica relaxanta, etc. Daca poti, nu dormi in aceeasi camera cu sursele electronice.

Fa putina ordine. Nu ne referim aici sa faci curatenie la ora 22, ci sa lasi lucrurile in ordine. Este mai placut si indicat pentru psihic, vei vedea efectele. O camera dezordonata nu iti face bine, de nicio culoare.

Inchide luminile. Nu este indicat sa dormi cu lumina sau cu televizorul aprins (!). Printre acele lucruri pe care sa le faci seara se numara si somnul profund. Asa ca cel mai bine te vei odihni pe intuneric.

Lavanda. Un spray pe baza de lavanda poate face minuni, asa ca pulverizeaza prin camera. Sau arde betioare parfumate, cu aceasta aroma. ATENTIE: asigura-te ca folosesti produse naturale, cele cu arome nu sunt sanatoase.

4.77/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Lucruri pe care sa le faci seara. Vei avea o viata mai frumoasa!

  • 2 mai 2019 la 13:33
    Permalink

    Din experienta spun ca seara cel mai bine aste sa faci dragoste

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *