Secrete tibetane pentru o viata lunga si sanatoasa

Poate ca si tu ai auzit de acele secrete tibetane ale calugarilor, care pretind ca pot sa prelungeasca viata intr-un mod intelept, apeland la disciplina si intelepciune. Desigur ca nu este intotdeauna atat de simplu pe cat s-ar crede, dar varstele venerabile ale autenticilor calugari tibetani stau ca marturie in acest sens.

Multi dintre ei au varste foarte inaintate si reusesc sa isi mentina sanatatea. Desi aparent mananca foarte putin si par sa nu faca nimic iesit din comun. Sa fie oare asa? Ei bine, astazi iti vom prezenta cateva dintre acele secrete tibetane pastrate cu sfintenie de calugari si initiati.

Daca nu ai fost in Tibet pana acum, s-ar putea sa iti doresti sa vizitezi aceasta tara a misterelor si a transformarilor spirituale. Asadar, astazi vom invata cum sa avem mai multa energie si pofta de viata, intr-un mod eficace. Asa ca te vom invata cum sa ai o sanatate mai buna si o viata mai lunga.

 

Secrete tibetane pentru o viata mai lunga

1. Plantele ocupa un loc de cinste. Desigur ca si acesti calugari, precum si tibetanii in general, cunosc foarte bine plantele vindecatoare. Stiu ca in natura se gasesc leacurile pentru majoritatea bolilor, asa ca nu apeleaza la medicamente alopate. Desigur, plante precum schinduful, turmericul, ghimbirul, etc este bine sa le folosim ca preventie.

Procesul este simplu. Atat timp cat vom folosi aceste leacuri organismul nostru va fi ferit de inflamatii, mentinandu-si starea bazica.

Schinduful ramane totusi una dintre cele mai importante plante pentru tibetani. Are si rolul de a reduce nivelul de zahar din sange si previne afectiunile renale. Asa ca ar fi o idee buna sa introduci aceasta planta in viata ta. Poti gasi ceaiuri de schinduf, in special la mgazinele de tip plafar.

2. Nutritie sanatoasa. Nu o sa ii vezi pe tibetani mancand cat este ziua de lunga. Nicidecum. Acestia au inteles ca este cel mai bine sa fii echilibrat. Fiind o tara situata la o altitudine foarte mare, locuitorii nu au avut parte de toate fructele si legumele de care se bucura europenii, de exemplu.

Asa ca s-au disciplinat si se descurca cu ceea ce au. Consuma din abundenta: orez, orz, grau. Fructe si legume nestropite cu chimicale. Tocmai de aceea iti recomandam sa faci tot posibilul de a cumpara mancare cat mai pura. Chiar daca este un cost suplimentar. Mai bine decat sa dai banii pe medicamente, nu-i asa?

Se mai numara printre acele secrete tibetane si cumpatarea. Mananca cat mai simplu. O portie de orez inabusit cu cateva legume si un peste la gratar este suficient pentru pranz. Desigur ca mananca si carne, aceasta fiind de baza in Tibet. Dar animalele lor sunt crescute fara antibiotice sau alte substante toxice.

3. Vindecarea prin rugaciune si meditatie. Tibetul este recunoscut ca un popor spiritual, constient de el insusi. Chiar daca Dalai Lama nu mai traieste acolo, din cauza conflictelor politice, o atitudine sacra inca domneste pe aceste meleaguri de poveste. Calugarii considera ca meditatiile, muzica si vibratiile transmise de celebrele clopote tibetane ajuta enorm trupul sa ramana intr-o stare de sanatate exemplara. Vorbim aici si de sanatatea mintii, desigur.

Tibetanii ne invata sa eliminam gandurile negative, fricile si comportamentele distructive din viata noastra. Acestia stiu ca organismul nostru este, de fapt, energie care vibreaza la o anumita frecventa, stabilita de chiar de noi, prin comportamentul nostru.

Tibetanii nu sunt straini de yoga si alte exercitii fizice cu conotatii spirituale. Printre acele secrete tibetane bine pastrate inca din antichitate se numara si aceste practici. Maestrii spirituali din toate timpurile au sustinut importanta pe care o are activitatea fizica.

In acest fel vei imbunatati digestia, tranzitul intestinal si vei preveni chiar si cele mai cumplite maladii. Ca sa nu mai spunem ca nu te vei mai ingrasa atat de usor, daca vei urma aceste sfaturi.

Desigur, nu este obligatoriu sa te apuci de yoga, dar incearca sa faci mai multa miscare. Iar daca vei „testa” si o meditatie de calmare a mintii, s-ar putea sa ramai uimita de efectele pozitive obtinute.

Secrete tibetane pentru sanatatea, revigorarea si reintinerirea organismului, a mintii si a spiritului tau

 

Sute si mii de rapoarte ale organizatiilor de sanatate din lumea intreaga ne aduc zilnic in fata ochilor crunta realitate. Anual, milioane de oameni mor rapusi de boli cu nume din ce in ce mai ciudate si radacini din ce in ce mai puternice. Suntem rezultatul vietii pe care o ducem.

Coplesiti de agitatia aglomerarii urbane in care ne ducem zilele, striviti de stresul atotputernicului ban, neputinciosi de a redeveni stapani pe vietile si trupurile noastre, avem nevoie de aceste intelepte secrete tibetane >>>

 

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *