Smoothie de dimineata – vei deveni o persoana matinala

Cine se trezeste devreme departe ajunge, in special daca acea persoana isi incepe ziua cu un smoothie de dimineata absolut senzational. Vei vedea ca exista retete divine si atunci cand vorbim despre legume si fructe proaspete.

Asa ca am face bine sa ne pregatim in acest sens, in special ca vine primavara, asa ca nu mai avem nicio scuza ca sa nu mancam sanatos. In acesta perioada dieta ta ar trebui sa abunde in cruditati. Tocmai de aceea iti prezentam acest smoothie de dimineata minunat.

Da, poate fi considerata o masa pentru „slabit” daca vrei, in special ca alimentele care compun acest smoothie sunt super sanatoase si eficiente.

Smoothie-uri si iar smoothie-uri. Dar ce stiu romanii despre faimoasa bautura?!

Chiar daca inca mai exista confunzii, exista si vesti foarte bune. Studiul a aratat ca dintre cei peste 63,3% romani care consuma in general smoothie 18,3% aleg cel mai des sa bea o astfel de bautura dimineata, atunci cand iau si micul dejun…mai multe despre smoothie aici >>>

Smoothie de dimineata – cum se prepara?!

Daca ai vrea sa mai variezi traditionalul mic dejun si doresti sa incerci ceva nou, acum vei avea ocazia. Desigur ca omletele pot fi delicioase, dar parca ar mai merge si altceva, nu-i asa?

In afara de faptul ca aceasta reteta este absolut delicioasa, este si sanatoasa, avand in vedere ca are in compozitie antioxidanti si grasimi sanatoase.

Ingrediente pentru un smoothie de dimineata senzational:

  • o banana mare, feliata
  • o portocala mare, feliata
  • un avocado feliat
  • o mana de frunze de spanac
  • 2 cani cu apa

Mod de preparare

Bineinteles ca vei pune totul in blender si vei amesteca pana compozitia va deveni omogena si…gata de servit! Desigur ca va iesi o cantitate generoasa, asa ca iti recomandam sa iti iei ce ramane la birou. Cu siguranta ti se va face foame, asa ca vei putea savura acest smoothie de dimineata…pana la pranz!

Smoothie de dimineata – consuma cat mai des

In special daca vrei sa slabesti intr-un mod sanatos si eficient. Daca vei bea o saptamana acest smoothie si nu vei manca seara decat ceva lejer, vei slabi in jur de 3 kilograme! Da, este atat de simplu.

Este nevoie de un efort si din partea ta, dar cu siguranta te vei bucura ca ai incercat aceasta metoda facila de a slabi. Vei arata mai bine ca oricand si vei fi mai sanatoasa. La inceput s-ar putea sa-ti fie foame, dar va merita efortul.

Traim intr-o era in care avem acces la diversitate, asa ca ar trebui sa incepem sa preluam obiceiurile bune de la celalalte popoare. Sucurile si smoothie-urile sunt o maniera minunata de a consuma intr-un mod facil fructe si legume proaspete. Asa ca nu le evita!

4.71/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *