Dieta de 900 calorii! Ce trebuie sa stii

Desigur ca dieta de 900 calorii este pentru acele femei care vor sa dea jos cateva kilograme intr-un mod rapid si eficient, fara prea multe batai de cap. Asadar, ai face bine sa te inarmezi cu rabdare si tarie de caracter, pentru ca fi nevoie sa diminuezi cantitatile. Stim, nu este cea mai buna veste, dar cu siguranta este un mod foarte eficient de a slab

ATENTIE! Inca de la inceput va avertizam ca aceasta dieta este drastica, asa ca ar fi bine sa te sfatuiesti cu un medic inainte. Desigur, daca remarci stari neplacute ar trebui sa opresti imediat dieta. Nu este indicat sa urmezi dieta de 900 calorii mai mult de 2 saptamani.

Chiar daca vei scadea un numar mare de calorii vei vedea ca acest regim este sanatos si te poate ajuta sa ai o stare de satietate. Cel mai indicat este sa bei multa apa. In special cand stii ca nu mai poti manca.

Este important si sa cantaresti alimentele pe care le consumi, pentru a fi sigura ca urmezi dieta intocmai.

Dieta de 900 calorii – ce presupune?!

In afara de multa determinare si ambitie, va trebui sa respecti exemplul de meniu pe care o sa ti-l oferim imediat. Vei consuma cu precadere pui, peste, conopida, ceaiuri, verdeturi, legume crude.

Vestea cea buna? Vei slabi in jur de 5-7 kilograme, in 2 saptamani! Da, este un vis cat se poate de realizabil. In special daca vei face si miscare in aceasta perioada.

Exemplu de meniu in dieta de 900 calorii

Mic dejun: un ceai de plante si 2 fructe/ salata de rosii si castraveti cu rucola
Pranz: o salata de legume crude (200 grame) si un peste la gratar ( 200 grame)/ spanac fiert si peste sau curcan (200 grame)
Gustare: 50 de grame branza degresata si un fruct de sezon/ o mana de caju/ un smoothie mic din fructe de padure
Cina: ceva similar cu masa de pranz/ se mai poate opta si pentru un ou fiert cu salata de cruditati

Sfat – la nevoie poti sa bei ceaiuri pentru slabit, de care vrei tu. Te vor ajuta sa uiti de foame. In dieta de 900 calorii va fi greu doar in primele zile, dupa care te vei obisnui, mai mult ca sigur!

Poti varia meniul, respectand regula de „200 de grame”, pentru a fi sigura ca vei slabi cu succes. Iti recomandam sa nu mai mananci inainte cu 3 ore de culcare.

Care sunt avantajele in dieta de 900 calorii?

Ei bine, in primul rand vei realiza o detoxifiere minunata, care va sustine starea ta de sanatate. Glicemia, colesterolul, trigliceridele ar putea fi reglate. Desigur, nu uita sa te consulti cu un medic inainte, asa cum te-am sfatuit.

Bineinteles ca aceasta dieta va fi o provocare, in contextul in care mesele nu vor mai fi o desfatare a simturilor. Va fi greu uneori sa te abtii, dar efortul va merita.

Nu este o dieta pentru oricine, tocmai de aceea te sfatuiam sa te consulti si cu un specialist. Este nevoie de disciplina si dorinta foarte mare. Nu uita de ceaiul de salvie, este recomandat in diete si te va ajuta sa te simti mult mai relaxata si…satula!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *