Sucul de telina. Un remediu miraculos impotriva hipertensiunii!

Sucul de telina este unul dintre acele remedii miraculoase pe care prea putini il cunosc, asa ca este momentul sa rezolvam aceasta chestiune. Nu de alta, dar acest suc te poate ajuta sa te vindeci de tot felul de afectiuni grave.

Iti readucem aminte ca telina este o leguma extrem de sanatoasa, bogata in vitamina A, B1, B2 si B6 si C, aminoacizi esentiali, magneziu, potasiu, folati, fier, fosfor si sodiu natural. Cel din urma este bun pentru consum, spre deosebire de sare, care este periculoasa si de multe ori iti creste tensiunea din pricina consumului ridicat.

Sodiul din telina te va ajuta sa scazi tensiunea, sa previi cancerul, plus multe alte beneficii minunate! Sucul de telina poate salva vietile a mii de oameni. Doar ca multi nu stiu ca in acest mod pot preveni bolile, asa ca nu dau importanta tratamentelor naturiste.

Sucul de telina – cum te poate ajuta?!

Potrivit cercetatorului Anthony Williams, recunoscut in SUA pentru faptul ca a promovat sucurile ca metoda de tratament, multe se pot remedia daca bei suc de telina pe stomacul gol:

„Telina este unul dintre cele mai puternice alimente anti-inflamatorii si poate infometa cu succes bacteriile, mucegaiul, ciupercile si virusii din corp. Elimina toxinele din intestine si ficat. De multe ori aceste toxine sunt chiar cauza inflamatiilor. PH-ul va fi stabilizat, iar tu vei beneficia de enzimele necesare pentru a digera mancarea cu succes si a elimina rapid totul.”

Telina si implicit sucul de telina este o leguma incredibil de versatila, care are proprietati medicale dovedite si studiate de cercetatori. In ce situatii te poate ajuta?

  • hipertensiune: sucul de telina te va ajuta sa scazi tensiunea iar prezenta ftalatilor relaxeaza musculatura din jurul arterelor, dilateaza vasele de sange si sprijina fluxul sanguin
  • rinichi: aceasta leguma mai are si rolul de a detoxifica sistemul si a preveni pietrele la rinichi
  • sistemul nervos: telina este bogata in minerale alcaline care sustin sistemul nervos si…trateaza cu succes insomnia
  • efect diuretic: nu vei mai avea probleme cu tranzitul intestinal daca vei consuma un pahar de suc de telina zilnic, pentru o perioada

Sucul de telina – spune adio problemelor legate de colesterol

  • colesterol: sucul de telina scade colesterolul „rau”, asa ca incearca si aceasta maniera facila
  • aciditate: sucul de telina neutralizeaza aciditatea din corp si regleaza pH-ul
  • pierdere in greutate: te va ajuta sa scapi de poftele de mancare si sa slabesti mai usor
  • durerile musculare: are rolul de a hidrata corpul si este un tonic excelent dupa sport

Daca poti, alege telina verde, aceea este bogata in clorofila si merita efortul de a pregati un suc proaspat. Nu uita sa consumi o cana cu suc de telina de cate ori ai ocazia. Vei vedea ca va mentine o stare optima de sanatate!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *