Cu ce se curata plamanii, in mod natural?

Daca si tu vrei sa stii cu ce se curata plamanii in mod natural si cum poti preveni bolile specifice, esti pe drumul cel bun. In cele ce urmeaza vom dezbate acest subiect interesant si extrem de important, in special pentru fumatori.

Asa ca astazi vom descoperi cateva elemente esentiale, in rezolvarea acestei chestiuni. Si da, este indicat sa urmezi sfaturile chiar daca nu fumezi. Plamanii au oricum nevoie de un detox general din cand in cand, indiferent de viata pe care o duci.

Cu ce se curata plamanii? Cum poti avea grija de sanatatea ta? Ce trebuie sa stii pentru a avea o viata mai sanatoasa? Vei descoperi alaturi de noi, in cele ce urmeaza.

Cu ce se curata plamanii? Cum pot proceda, fara sa apelez la medicamente?

Ei bine, este foarte posibil sa realizezi aceasta actiune si in mod natural, asa cum vei observa imediat. Asa ca in cele ce urmeaza vom descoperi un leac naturist care chiar functioneaza de minune! De origine asiatica, acest detoxifiant natural a fost incercat de oameni din intreaga lume.

Este bine sa-l testezi, avand in vedere ca si fumatul pasiv te poate afecta mai mult decat ai crede.

Este vorba despre o bautura mai exact, care odata realizata se va consuma pana se va termina, asa cum vei vedea mai jos. Apoi vei face o pauza.

Impactul fumatului asupra conditiei fizice

Pe langa impactul fumatului asupra sanatatii in general, iata cateva moduri in care fumatul afecteaza conditia fizica.

  1. Blocheaza absorbtia de nutrienti

Fumul de tigara contine cantitati mari de dioxid de carbon. Dioxidul de carbon reduce oxigenarea organelor, iar acest lucru afecteaza in mod direct organismul. Spre exemplu, reduce cantitatea de nutrienti absorbiti de catre organe. Acest lucru inseamna ca trebuie sa faci mai mult sport pentru a creste masa musculara.

  1. Tuse…citeste mai multe despre fumat aici >>>

Cu ce se curata plamanii? Cu aceasta bautura remarcabila:

Ingrediente

1 litru de apa

1 kilogram de ceapa

400 grame miere

2 linguri de turmeric

1 radacina mica de ghimbir

Mod de preparare

In primul rand vei pune mierea in apa, o vei lasa sa se dizolve si vei pune totul la fiert. Dupa ce tai ceapa felii si ghimbirul, le vei adauga si pe acestea. Vei lasa focul mai mic, iar cand se va ajunge la punctul de fierbere se vor pune 2 linguri de turmeric.

Cand incepe sa se evapore apa si sa ajunga la jumatate din cat ai adaugat initial, vei stinge focul. Vei lasa compozitia sa se raceasca dupa care vei strecura totul. Cu ce se curata plamanii? Cu aceasta bautura magica, pe care o vei depozita in frigider si vei lua 2 linguri dimineata, pe stomacul gol.

Vei mai lua 2 linguri si seara, dupa cina. Crede-ne pe cuvant ca va merita din plin, iar plamanii tai vor fi curatati.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *