Ceaiul oolong si beneficiile sale pentru slabit

Ca exista nenumarate metode simple, dar foarte eficiente pentru a slabi este un lucru cert, iar ceaiul oolong este una dintre acele maniere facile care iti permite sa ai o silueta mai supla.

Desigur ca acest ceai nu este o „minune” care te poate ajuta sa pierzi in greutate peste noapte, dar cu siguranta va incuraja intregul proces de slabire. Va sustine sistemul metabolic, asa ca vei avea si mai multa energie ca de obicei. De asemenea, te poate ajuta sa reduci depunerile de grasime si sa scazi colesterolul, precum si nivelul trigliceridelor.

Ceaiul oolong, este o specie exotica din China, care te va ajuta foarte mult, atat timp cat vei consuma ceaiul asa cum este de la sine. Adica fara prea multe adaosuri de zahar, miere, etc. Chinezii folosesc de secole aceasta varianta facila de a reduce greutatea, care are mare succes. Desigur, va fi nevoie si de o dieta sanatoasa, precum si de exercitii fizice. Dupa cum era de asteptat, doar ceaiul nu poate crea astfel de miracole.

Este nevoie de multa determinare si rabdare, pentru a avea un trup mai armonios si mai suplu.

Ceaiul oolong – slabeste cu spor!

In caz ca vrei sa stii mai multe despre ceaiul oolong, te informam ca face parte din aceeasi familie cu ceaiul negru si cel verde. Asa ca are antioxidanti din belsug. Unii spun ca acest ceai combina ce este mai bun din ceaiul verde si cel negru, uimind prin savoarea sa desavarsita.

Ceaiul oolong te va ajuta sa:

– ai mai multa energie si un metabolism accelerat. Atunci cand arzi cat mai multe calorii, esti pe drumul cel bun. Inseamna ca sunt sanse mari sa slabesti, in special daca ai scazut si numarul de calorii. Tine minte ca, pentru a slabi, nu ar trebui sa consumi mai mult de 1.200 de calorii pe zi. Daca poti si mai putin, este cu atat mai bine.

Daca vei bea si ceai oolong in fiecare zi, sistemul metabolic va fi si mai accelerat, asa ca vei slabi. Un studiu a aratat ca barbatii care au baut ceai oolong au avut mult mai multa energie, fata de cei care au baut doar apa, de-a lungul unei zile. Acesti barbati au consumat 15 grame de frunze de oolong, in 5 cani de ceai, a cate 300 ml. Desigur ca acesti barbati au ars cu 12% mai multe grasimi decat cei care nu au consumat ceaiul oolong. Alt studiu, realizat pe femei de aceasta data, a ajuns la aceleasi concluzii fericite.

– scazi in greutate si sa arzi grasimile. Daca ai kilograme in plus, ceaiul oolong ar putea fi raspunsul la problemele tale. Un alt studiu realizat de japonezi a aratat ca persoanele obeze care au baut 3 cani de ceai oolong pe zi, timp de 6 saptamani, au slabit. Acestia au slabit cateva kilograme, doar band faimosul ceai. Cei care au consumat aceasta aceasta bautura au observat ca au pierdut si cu 12% mai multe grasimi. Nu suna rau, nu-i asa?

 

Ceaiul oolong va schimba modul de absortie, atunci cand vine vorba despre grasimi

Nu doar ca ceaiul oolong te va ajuta sa scapi de rezervele de grasime acumulate in anumite zone, dar are si rolul de a modifica procesul de absortie. Pe scurt, aceasta bautura are rolul de a modera ingerarea grasimilor pe care le iei atunci cand mananci o masa. Polifenolii continuti au rol antioxidant si anti-inflamator. Poate ca nu stiai, dar inflamatiile din corp pot conduce la tot felul de boli cronice, precum obezitatea.

Desigur ca este o optiune mult mai buna decat acele ceaiuri sau bauturi „naturale”, pe care le gasesti in comert. Dupa cum am precizat, este nevoie sa scazi numarul de calorii pentru a avea parte de rezultate favorabile. Asa ca este indicat sa renunti la toate bauturile racoritoare. De asemenea, asigura-te ca mananci cat mai multe fructe si legume proaspete, mai putine dulciuri, fara paine alba si alcool.

Vestea cea buna este ca ceaiul oolong contine si cofeina, asa ca este perfect de dimineata, dupa ce consumi o portie de cereale integrale, cu fructe de padure si putin lapte vegetal.

Nu uita sa bei apa din belsug, sa faci miscare si sa inveti sa gatesti sanatos. Succes!

 

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *