Cum sa elimini nicotina in mod natural

Daca esti fumatoare, dar totusi te preocupa aspectele legate de sanatate, cu siguranta te-ai intrebat cum sa elimini nicotina din corp in mod natural. Trebuie sa existe ceva, nu-i asa? Ei bine, raspunsul este unul afirmativ. Mai ales ca ceea ce iti vom propune astazi este, in esenta, o metoda de a te lasa de fumat. In mod natural.

Daca ai deja dorinta, noi vom veni in ajutorul tau. Spune adio plasturilor cu nicotina, a gumei si a altor produse care promit marea cu sarea. Cel mai bine este sa alegi o metoda traditionala, care inca functioneaza.

Cum sa elimini nicotina in mod natural? Vei avea nevoie de doar 2 ingrediente: suc de portocale si bitartrat de potasiu. Atat. Efectele pozitive le vei descoperi mai repede decat ai crede. Te invitam doar sa incerci.

Dar mai intai haide sa iti spunem ce trebuie sa faci, mai exact!

Cum sa elimini nicotina in mod natural – este posibil asa ceva?!

Din fericire, da. Nu este atat de greu pe cat s-ar putea crede. Este mai degraba o proba a tariei de caracter si a ambitiei. Daca pana acum ai incercat, fara succes, mai multe metode care promit sa te lasi de fumat, inseamna ca nu descoperisei bitartratul de potasiu ( cream of tartar). Acesta se foloseste si in prajituri si il poti gasi cu usurinta in comert. Pe langa rolurile sale de ingredient alimentar, acesta te poate ajuta sa elimini cu succes nicotina din corp.

Mai ai nevoie de un pahar plin cu suc de portocale, proaspat stoarse. Adauga 1/2 lingurita de bitartrat de potasiu si amesteca bine. Cele doua ingrediente te vor ajuta sa elimini efectele fumatului si sustine intensificarea activitatii vitaminelor si mineralelor.

Acum ca ai descoperit cum sa elimini nicotina in mod natural, trebuie sa iti precizam ca bitartratul de potasiu are mai multe efecte benefice asupra organismului. Te poate scapa de acnee, de exemplu. Se va utiliza in aceeasi maniera, cu suc de portocale. Consuma un pahar de suc pe saptamana, iar efectele se vor vedea.

Bitartratul mai are si capacitatea de a scadea tensiunea arteriala si de a ucide bacteriile. Daca suferi din cauza tensiunii marite, bea un pahar cu apa in care ai pus, in prealabil, o lingurita de bitartrat. Poti face acest lucru in fiecare seara, inainte de culcare.

Atentie! Desigur, este bine sa ceri parerea unui medic inainte, in special daca ai mai avut probleme de sanatate in trecut.

Cum sa elimini nicotina in mod natural – de ce este bine sa renunti la fumat?

Nu vrem sa fim ca acei parinti sau prieteni care te bat la cap sa te lasi de fumat, spunandu-ti ce prostie faci si cum iti irosesti viata. Ne-am propus doar sa iti aduce aminte un lucru: tu esti stapanul corpului tau.

Asa ca este indicat ca niciun viciu sa nu te domine, pana in punctul in care ti-ar putea face mult rau. De ce sa risti sa faci cancer la plamani, boli cardiovasculare, astm, precum si multe alte afectiuni? Cel mai bine ar fi sa incercam sa ne bucuram de viata si de sanatate, pentru ca altfel s-ar putea sa regretam amarnic aceste decizii.

Se pare ca tutunul afecteaza aproape toate organele din corp, declara specialistii. Sa iti mai spunem si ca au in compozitie peste 600 de substante chimice extrem de nocive? Alege viata si sanatatea in defavoarea oricarui viciu si te vei simti mai bine. Tocmai de aceea este vital sa stii cum sa elimini nicotina in mod natural.

Studiile arata ca fumatul cauzeaza mai multe morti anual decat: alcoolul, accidentele rutiere, SIDA. Iar in jur de 90% dintre cancerele de plamani sunt cauzate de tutun…

Asa ca ai toate motivele pentru a folosi remediul de mai sus. Bea in fiecare zi un pahar de suc de portocale si bitartrat de potasiu, timp de o saptamana. Vei vedea ca te vei lasa de fumat mai usor, succes!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *