Dieta cu piersici. Vei pierde 7 kilograme rapid

Ca dieta cu piersici da roade daca o urmezi asa cum trebuie nu mai este un secret pentru nicio femeie care deja a incercat acest regim de slabire. Care se poate dovedi o adevarata placere, avand in vedere ca vei consuma o cantitate mare de piersici sau nectarine, aceste fructe minunate.

Dar sa incepem cu inceputul. Este momentul sa aflam mai multe despre piersici, unele dintre „vedetele” sezonului calduros, in materie de fructe. In dieta cu piersici vei beneficia de vitamina A, C, potasiu, fier si multe alte minerale. Asa ca organsimul tau va trece printr-un amplu proces de detoxifiere.

Nu uita ca aceste fructe au un efect diuretic, asa ca tranzitul intestinal si digestia se vor intensifica. Ce mai au in compozitie piersicile? Vitamina D, B-12, calciu si magneziu. Asa ca vor deveni gustarile tale preferate in acest sezon.

Dieta cu piersici – ce trebuie sa stii?

 

Ca acestea abunda in fibre si antioxidanti, asa ca starea ta de sanatate va fi imbunatatita, dupa o saptamana in care vei urma dieta cu piersici. Au in compozitie si betacaroten, asa ca asteapta-te sa ai o piele mai frumoasa.

Practic, piersicile te pot ajuta si sa previi anumite boli, dar si sa slabesti. Asa ca exista doar beneficii daca vei spori consumul acestor fructe.

Daca mananci piersici, vei preveni boli precum:

 

– colesterolul „rau”
– afectiunile cardiovasculare
– tensiunea arteriala marita
– cancer
– afectiunile oculare

Iar vestea cea buna este ca, te ajuta sa slabesti usor. Practic, vei inlocui gustarile cu…piersici. Nu suna rau, nu-i asa? Si nu iti face probleme, nu au multe calorii si sunt super gustoase. Vestea cea buna este ca, in dieta cu piersici nu te vei infometa, avand in vedere ca vei avea aceste fructe delicioase ca alterniva, oricand.

Iata un exemplu de meniu in dieta cu piersici:

Mic dejun: cereale integrale cu lapte, nuci, afine si seminte, o cafea/ceai si un suc de piersici (facut de tine)
Gustare: smoothie sau piersici
Pranz: supa crema de legume, 150 de grame gratar de curcan si cartofi natur cu o salata verde
Gustare: 2 piersici
Cina: salata de vinete, paine integrala, salata de cruditati. Mai incolo, o piersica

Desigur, poti varia meniul dupa bunul plac, dar tine cont de regulile de mai sus. Adica fara „junk-food”, iar piersicile, sucurile si smoothie-urile facute din aceste fructe vor fi la inaltime.

Dieta cu piersici – nu uita de sport si legume!

Desigur ca va fi necesar sa faci miscare in aceste 7 zile, daca vrei ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Altfel s-ar putea sa fii putin dezamagita…Tocmai de aceea, fa in fiecare zi cel putin 30 de minute de activitate sportiva. Nu uita sa bei apa din belsug si sa faci plimbari lungi.

Salatele de cruditati sa fie zilnice si cat mai bogate, mai ales ca in sezonul cald te poti bucura de o adevarata varietate de legume. Consuma si broccoli, linte, naut, conopida, fasole rosie, etc. Poti realiza tocanite bazate pe aceste ingrediente si cu siguranta nu vei suferi de foame.

Exista multe diete care au la baza fructe, asa ca tine cont care se numara printre preferatele tale si urmeaza dieta care ti se potriveste cel mai bine. Succes!

 

4.67/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *