Respiratie proaspata in mod natural

Poate ca si tu ai vrea sa ai o respiratie proaspata in mod natural, fara a fi nevoita sa te speli pe dinti sau sa folosesti apa de gura de mai multe ori pe zi. Sa fie oare posibil? Bineinteles, iar astazi iti vom arata mai multe modalitati prin care poti ajunge la aceasta „performanta”. Desigur ca nu este tocmai simplu sa tratezi halena, este necesar sa faci si tu anumite eforturi.

Tocmai de aceea, iti vom reaminti ce trebuie sa faci pentru a avea o respiratie proaspata in mod natural. Vrem sa iti atragem atentia si asupra unui aspect la care nu te-ai gandit: nutritia.

Stiai ca afecteaza respiratia? Tocmai de aceea este important sa mananci cat mai sanatos. Lasa la o parte mancarea fast-food si consuma mai multe fructe si legume. Poti sa fii sigura ca vei vedea diferenta, in timp.

Respiratie proaspata in mod natural – iata ce trebuie sa faci. Vei urma pasii de mai jos cu regularitate:

1. Vei curata limba. Nu stim daca faceai sau nu acest lucru inainte, dar cert este ca trebuie sa cureti si limba, daca vrei o respiratie placuta. Atunci cand te speli pe dinti, nu uita sa speli si limba, cu ajutorul periutei de dinti. Dar fara sa exagerezi, pentru a nu zgaria aceasta zona sensibila. In acest fel vei elimina toate ramasitele de mancare care ar fi putut ramane.

2. Ata dentara. Desigur, daca dentitia iti perminte, poti fi sigura ca utilizarea acesteia contribuie la o respiratie proaspata. Vei avea sansa de a-ti curata amanuntit dintii in acest fel si nu vei mai risca sa ramana mancare in locuri neasteptate.

3. Apa de cura. Incearca o apa de gura cat mai naturala, care poate fi folosita zilnic, ti-o recomandam pe cea de la Favisan, un produs romanesc sanatos si deloc costisitor.

4. Guma de mestecat. Vrei o respiratie proaspata in mod natural? Atunci fii pregatita sa dai o suma mai mare pe guma de mestecat si sa cumperi una de la plafar.

5. Redu tigarile. Daca esti fumatoare, stii de ce te confrunti mai mereu cu o respiratie urat mirositoare. Afecteaza inclusiv gingiile si dintii si, evident, poate duce la cancer. Incearca sa inlaturi acest obicei, vei vedea ca te vei simti mult mai bine.

6. Stai departe de anumite mancaruri. Daca stii ca ai problema legata de respiratie, incearca sa eviti mancarurile cu miros puternic. Adica ceapa si usturoiul ar trebui sa fie excluse. Oricum nu este recomandat sa le consumi la birou.

7. Atentie cu alcoolul. Si cafeaua, nu sunt recomandate daca stii ca ai probleme cu respiratia. Sau cel putin incearca sa reduci consumul lor. Este indicat sa te speli pe dinti dupa ce le consumi. Dupa cum vezi, sunt necesare anumite sacrificii pentru a avea o respiratie proaspata in mod natural.

Respiratie proaspata in mod natural – importanta hidratarii

Este foarte important ca tu sa bei o cana de apa pe stomacul gol, imediat cum te trezesti. In acest fel, vei stimula procesul digestiv, iar respiratia ta nu va mai fi asa afectata.

Aplica aceste obiceiuri, daca vrei sa vezi modificari si in scurt timp respiratia ta va fi reimprospatata.

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *