Cum sa scapi de stres in 5 minute – tehnica japoneza

Cu siguranta te-ai gandit si tu de multe ori cum sa scapi de stres, asa ca este momentul sa descoperi o tehnica eficienta si simpla, prin care te poti elibera rapid de tensiuni. Despre ce este vorba? Ei bine, astazi vom aduce in atentia ta un exercitiu usor si simplu, dar foarte eficient.

Asa se face ca vorbim despre o tehnica japoneza de relaxare, care nu iti va lua mai mult de 5 minute. Plus ca il poti realiza oriunde ai fi, fara niciun fel de problema. Rezultatele le vei sesiza rapid si vei aprecia mai mult starea de liniste care te va insoti.

Stresul este un lucru extrem de daunator fiintei noastre, asa ca este foarte important sa ne eliberam rapid de efectele sale.

Cum sa scapi de stres? Simplu, vei lucru cu…degetele. Da, ai citit bine, vei invata ce trebuie sa faci, folosind degetele, pentru a te relaxa si a-ti induce o stare de bine.

 

Cum sa scapi de stres rapid? Iata ce trebuie sa faci

Inainte de toate, este foarte important sa intelegi ca fiecare deget al mainii este asociat unei stari, sentiment sau atitudini. Pentru a-ti armoniza energiile, va trebui sa prinzi fiecate deget in parte, cu mana opusa. Vei inconjura toate degetele maini opuse pe primul deget. De exemplu, poti cuprinde cu toate degetele de la mana opusa degetul mare. Dupa aceea poti continua cu aratatorul, mijlociul, inelarul si in final degetul mic.

Cum sa scapi de stres in 5 minute? Vei sti ca tehnica functioneaza in momentul in care vei simti o pulsatie, la fiecare deget pe care-l tii usor strans, in acest fel.

Alta maniera de a-ti calma spiritul este, fara doar si poate, meditatia si exercitiile de yoga. In ultima vreme s-a discutat mult despre acestea. Nu putine sunt femeile care au introdus aceste practici in viata lor si au observat ca functioneaza foarte bine.

Daca vei practic doar meditatia, vei afla cum sa scapi de stres foarte repede. Pentru inceput, incearca sa stai pret de 10 minute cu ochii inchisi. Alege o postura confortabila si relaxeaza-te. De fiecare data cand va veni un gand, nu il baga in seama, ignora-l pur si simplu. Focuseaza-te asupra respiratiei, observa cum inspiri si expiri. Vei fi uimita cat de calma vei fi dupa aceasta scurta sedinta de meditatie.

In timp, vei putea ajunge sa stai si 30 de minute in aceasta stare de pura relaxare si detasare. Foarte multi oameni au reusit sa vindece chiar si depresia, folosind meditatia. Vei vedea beneficiile nenumarate, odata ce vei incepe acest proces.

Cum sa scapi de stres rapid? Afla si alte tehnici

Pentru a-ti calma mintea, este util sa apesi in centrul palmei folosind degetul mare de la mana opusa. Tine apasat pentru cel putin un minut.

Este indicat sa faci acest exercitiu in fiecare zi, pentru a fi sigura ca ai o stare de spirit pozitiva si armonioasa.

 

 

4.87/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *