Dieta cu lamaie, eficienta si usoara

Orice femeie isi doreste mereu sa slabeasca cateva kilograme, iar dieta cu lamaie poate fi foarte folositoare, avand in vedere ca nu este restrictiva. Ba mai mult decat atat, te poate ajuta sa iti purifici organismul, prin intermediul unei puternice detoxifieri.

Iar acesta dieta a devenit deja celebra, avand in vedere ca vedete internationale au vorbit despre beneficiile sale. Dupa cum probil stii deja, lamaia este un fruct minune, care poate face miracole la nivelul sanatatii. Ideea este sa nu o consumi in exces, iar daca iti incepi ziua band apa cu lamaie, s-ar putea sa te surprinda efectele benefice aparute.

Asadar, dieta cu lamaie te va ajuta sa slabesti in mod natural si sanatos. Lamaia te va ajuta sa elimini acele depozite nedorite de grasime si unde mai pui ca este bogata in vitamina C? Reprezinta un antioxidant foarte puternic si poate contribui chiar si la incetinirea asimilarii zaharului in sange.

Dieta cu lamaie si beneficiile acesteia

Pe langa efectele pe care le are la nivelul starii de sanatate, lamaia are si capacitatea de a stimula intens sistemul digestiv. Asa ca nu vei avea probleme cu tranzitul intestinal, vei elimina toxinele, iar pofta de mancare va fi vizibil atenuata. Pe ce principii se bazeaza dieta cu lamaie?

– trebuie sa bei limonada din belsug, in timpul unei saptamani, atat cat va dura dieta. Vom incepe cu o detoxifiere puternica, asa ca in prima zi vei consuma 4 limonade. Prima zi va fi cea a curatarii, asa ca vei consuma meniuri usoare. Ce inseamna asta? Ei bine, vei manca cereale integrale la masa de dimineata, salata de cruditati si branza feta la pranz, la pranz. La cina, o supa crema de legume si o salata de cruditati si putin pui.

– in dieta cu lamaie poti sa adaugi si ceaiuri detoxifiante, putina paine integrala si vei varia: o zi se va consuma carne, o zi lactate si oua. De exemplu, salata cu pui se va transforma in salata cu dressing de iaurt si un ou fiert

– incepe prima zi cu limonada, care se va face dupa urmatoarea reteta: 2 linguri de suc de lamaie, apa, 2 lingurite de sirop de arta si un praf de piper cayenne. Pe parcusul acestei zile vei bea cele 4 limonade, la temperatura camerei, vorbim de un pahar obisnuit de apa

– sfat: este recomandat ca preparatele din carne sa se consume preponderent la cina, dupa ora 18. In rest se va manca lejer, cu multe salate, supe creme, fructe si legume crude, nuci neprajite si nesarate

– in a doua zi de dieta vei bea doar o limonada, dimineata pe stomacul gol. In a treia zi vei consuma o limonada pe stomacul gol, dar si una inainte cu 2 ore de culcare. Dupa care vei alterna: in a patra zi vei bea doar limonada de dimineata, iar in a cincea vei savura una si inainte de culcare. Si vei alterna in acest fel, pana la finalul saptamanii.

Dieta cu lamaie si rezultatele

Vei vedea ca vei slabi 3-4 kilograme lejer, daca vei manca in maniera sugerata mai sus si vei face si putin sport. Asadar, apuca-te de baut limonada si vei simti rezultatele benefice, pe pielea ta, in scurt timp. Prima zi va fi putin mai grea pentru tine, in special daca obisnuiesti sa mananci destul de mult. Incearca sa nu depasesti 1.200 de calorii pe zi si vei vedea rapid efectele.

 

4.6/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

2 comentarii la „Dieta cu lamaie, eficienta si usoara

  • 12 februarie 2018 la 8:33
    Permalink

    buna ziua; poate nu ati auzit sau sa va spuna –cum sa puna barem i kg..eu as vrea sa ajung barem la 52 kg. Am 1,58 inaltime si 50 kg. eu zic ca-i ok. aceste kg raman chiar daca nu prea mananc ,
    Nu am avut doar cand ieram insarcinata in luna a-9a 58 kg , am 3 nasteri normale , dar am ,mers cam 5 km dintr-o data pe zi.atruci cand ieram gravida, am nascut usor, la ultimul copil in loc de dureri de nasteri m-au apucat carceii la piciore..

    Răspunde
  • 4 februarie 2018 la 12:35
    Permalink

    Este o dieta sanatoasa. O voi incerca. Multumesc !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *