Slabeste rapid 5 kilograme in 5 moduri simple!

Slabeste rapid si simplu cateva kilograme bune, doar schimband cateva obiceiuri care cu siguranta te fac sa iei in greutate, fara sa iti dai seama.

Asadar, in cele ce urmeaza iti vom prezenta 5 modalitati simple de a pierde 5 kilograme, doar modificand cateva lucruri in viata ta.

Obiceiurile ne compun personalitatea, iar schimbarea acestora pot aduce multe surprize placute.

Poate ca iti va veni greu sa crezi, dar facand urmatoarele schimbari vei reusi sa slabesti rapid 5 kilograme.

Slabeste rapid in aceste moduri:

1. Elimina sau scade consumul de fainoase. Painea alba, produsele de patiserie, delicioasele paste, toate contin carbohidrati si te „ajuta” sa te ingrasi fara sa iti dai seama. Redu consumul acestora, chiar nu este nevoie sa consumi paine la fiecare masa.

Acest obicei invatat din copilarie este total eronat. In schimb, ai putea sa mananci produse din faina integrala si sa compensezi cu mai multe legume sanatoase si fructe proaspete.

Consuma-le intre mese pe cele din urma si vei vedea rezultatele.

2. Mersul pe jos. Daca vei incerca sa renunti la paine si vei incepe sa mergi pe jos zilnic, garantat vei pierde 5 kilograme in scurt timp. Slabeste rapid in acest fel sanatos si unde mai pui ca te vei simti mai bine si vei avea alt tonus.

Vino de la cumparaturi pe jos, pentru a avea si cateva „greutati”, renunta la taxi si iesi la o plimbare. Nu trebuie neaparat sa fie intr-un parc. Nu mai astepta conditiile ideale si formeaza-ti obiceiuri sanatoase si eficiente.

3. Elimina bauturile alcoolice. In caz ca nu stiai, alcoolul are multe calorii, in special berea si vinul, asa ca nu ai scapare. Atat timp cat nu bei in fiecare zi si te limitezi la 1-2 pahare de vin, o data la cateva zile, este bine. Dar sa nu exagerezi. PS: evita si cocktailurile, sunt adevarate bombe calorice.

4. Slabeste rapid dormind mai mult. Alt ideea minunata care va sustine procesul de slabire. Este foarte important sa fii odihnita, asa ca profita ori de cate ori ai ocazia. In caz nu stiai, un corp odihnit arde mai usor acele calorii in exces, de aceea este atat de importanta odihna.

5. Mancare gatita in casa. Nu o subestima! Are mult mai putine calorii, este mai sanatoasa si in plus poti opta pentru ceea ce vrei tu.

Nu iti ia mai mult de 30 minute pentru a prepara un orez cu legume si un gratar de pui. Daca iti vei lua mancare de acasa vei iesi in avantaj. De asemenea, vei economisi bani.

Slabeste rapid in scurt timp

Asa dupa cum probabil ai observat, nu este greu sa inserezi aceste obiceiuri in viata ta. Asa ca nu pierde momentul si incepe imediat.

De asemenea, nu uita sa te hidratezi serios, redu portile de mancare si consuma cat mai multe alimente proaspete. Schimbarile nu vor intarzia sa apara, iar silueta ta va arata mai bine ca niciodata.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *