Activitati de weekend pentru o silueta de vis!

Exista cateva activitati de weekend care te vor surprinde, mai mult ca sigur. In special ca sunt lucruri usor de pus in practica, care iti vor face placere, mai mult ca sigur. De ce? Pentru ca vorbim despre cateva initiative facile, care pot fi puse in practica alaturi de cei dragi.

Care sunt acele activitati de weekend care te vor surprinde in mod placut? Vorbim despre gatit, plimbari, sport, dansuri …si multe altele! Pentru ca o silueta de vis incepe in minte si in starea de spirit. In primul rand trebuie sa te simti bine cu tine, iar abia apoi putem discuta despre slabit, mancat sanatos si buna dispozitie.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba, cu siguranta iti va placea!

Activitati de weekend care te vor incanta

Ce ar fi sa incepi sa gatesti, in weekend. Nu ne referim aici la retete complicate, ci la tot felul de preparate sanatoase si usor de preparat.

Masa de pranz – ce poti pregati rapid, fara mari batai de cap?

Orez cu pui. Cumpara orez instant (cel care se fierbe rapid), pune 2 felii de pui la gratar (sunt gata in 5 minute), fierbe o mana de legume congelate si adauga putin sos de soia, la final, pentru un plus de savoare. Vei pregati rapid aceasta masa si cu siguranta o poti servi si la birou. Pregateste de seara aceasta reteta simpla si bucura-te de un pranz realizat chiar de tine, a doua zi. Desigur ca acest orez cu pui ( sau cu tofu, daca vrei varianta vegana) este ideal si pentru masa de seara. Daca alegi sa ii pui tofu, asigura-te ca il rumenesti un pic intr-o tigaie antiaderenta, ii va da o savoare aparte.

Sandvis satios, cu humus si legume. 2 felii mari de paine integrala de secara, unse bine cu humus, cateva rosii uscate, cateva rondele de castravete si 2 frunze de salata…mai multe retete sanatoase aici >>>

E timpul sa mergi pe jos. Fie ca mergi la cumparaturi sau pur si simplu la plimbare, in parc, nu uita ca este esential sa faci miscare. Desigur ca si mersul la sala sau practicarea unui sport dedicat sunt idei minunate. De asemenea, yoga sau pilates sunt idei perfecte pentru incepatori, dar si pentru cei care vor sa aiba o stare de spirit mai buna.

Activitati de weekend care te vor incanta – ce ar fi sa iesi in oras?

Desigur ca o iesire cu prietenii sau familia sunt alte idei perfecte. In special ca poti manca si ceva sanatos, atunci cand iesi. In ziua de astazi exista nenumarate restaurante care ofera alternative sanatoase. Asa ca nu trebuie sa mananci fast-food sau alimente grase, atunci cand iesi. Tine de autocontrol si initiativa sa alegi cele mai benefice preparate.

Nu uita sa socializezi cu cei dragi, sa bei un pahar cu vin rosu si sa te bucuri de timp liber. Este imperios necesar pentru un psihic mai puternic si pentru a ne elibera de stres.

Impactul stresului asupra pielii – Respectarea unei rutine eficiente

Indiferent cat de obosit sau stresat esti, este important sa ai grija de sanatatea ta. Asadar, nu iti neglija pielea si respecta rutina de ingrijire in fiecare zi. Ce presupune acest lucru? In primul rand, curatarea, tonifierea si hidratarea tenului (atat dimineata, cat si seara).

In rutina de dimineata, dupa cei trei pasi esentiali, este indicata folosirea unor produse cu factor de protectie solara. Imbatranirea prematura a pielii are printre cauze expunerea fara protectie si pe termen lung la razele ultraviolete. Pe de alta parte, in rutina de seara, in etapa de curatare, trebuie introdusa si demachierea, pentru a avea un ten lipsit de impuritati si luminos…mai multe despre impactul stresului aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *