Cum sa te pregatesti de primavara – fizic si psihic

Cum sa te pregatesti de primavara pentru a fi sigura ca urmeaza cea mai buna perioada din viata ta? Ei bine, sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru a te simti mai bine ca oricand.

In primul rand, nu uita sa incepi sa te adaptezi temperaturilor de afara si cauta sa te dedici unei noi alimentatii. Cum sa te pregatesti de primavara? Incepe sa mananci mai multe salate, fructe si legume, nuci, seminte, etc. Cu alte cuvinte, curata organismul si bucura-te de o sanatate mai buna.

Evident ca si silueta va tine pasul cu tine. De asemenea, este momentul sa incepi sa mergi mai mult pe jos si sa te bucuri de aer curat. Iesi mai mult afara, chiar daca temperaturile nu sunt inca prietenoase. In acest mod iti vei intari sistemul imunitar si te vei bucura de o sanatate mai buna. Plus ca nu vei raci imediat cand temperaturile incep sa oscileze, de la o zi la alta…

Bunatatea sustine sistemul imunitar. Dar cum se explica?

Asa cum am mentionat si mai devreme, doar observarea unui act de bunatate influenteaza pozitiv imunitatea si toate functiile organismului. De asemenea, vei reusi sa fii mai fericita si plina de viata, odata ce faci tot posibilul sa fii un om mai bun.

Iar efectele nu sunt doar cele de factura morala, la care te-ai fi gandit initial. Asa ca incurajeaza prin comportamentul tau productia de serotonina si dopamina, iar starea de spirit va fi una vizibil imbunatatita…mai multe despre bunatate si sistemul imunitar aici >>>

Cum sa te pregatesti de primavara? Incepe sa te bucuri mai mult de soare

Si nu doar cand iesi afara. Mergi cateva minute pe balcon atunci cand soarele este sus si bucura-te de cateva momente binecuvantate. De asemenea, poti lua suplimente cu vitamina D pana vremea incepe sa fie prielnica, pentru a intari sistemul imunitar si a avea o stare de bine generala.

Nu uita sa plantezi flori, fie pe balcon sau in gradina, daca ai norocul de a sta la curte. Desigur ca vei avea o stare de spirit mai buna si te vei simti mult mai bine, din toate punctele de vedere.

Hidrateaza-te mai mult si nu uita cat de importanta este alimentatia sanatoasa.

Schimbari sanatoase in dieta de primavara. Ce poti face?

Daca si tu vrei sa faci cateva schimbari sanatoase in dieta, esti pe drumul cel bun. Pentru ca despre acest lucru vom discuta in cele ce urmeaza.

Nu trebuie sa apelezi la modificari semnificative. Cel putin nu intotdeauna. Te vom invata sa faci cateva schimbari sanatoase la care poate nu te-ai fi gandit. Sau nu ai fost suficient de determinata pentru a le duce pana la capat.

Dar poate ca primvara aceasta iti doresti sa dobandesti obiceiuri mai bune…mai multe despre dieta de primavara aici >>>

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *