Gustari bogate in fibre – de ce sa le consumi mai des?

Aceste gustari bogate in fibre te vor ajuta sa slabesti cu succes, in special daca vrei sa îți fie mai usor ca oricand. In primul rand, vei avea grija sa mananci corect si sa faci sport. Fara doar si poate este unul dintre cele mai bune planuri de slabit, iar daca introduci si cateva gustari bogate in fibre, cu siguranta vei reusi sa ai o silueta mai armonioasa ca oricand.

Nu uita ca mancarea sanatoasa este esentiala pentru o viata mai sanatoasa, din toate punctele de vedere. Asa ca de acum incolo alege sa introduci in alimentatia zilnica avocado, pere, afine, unt de arahide, fructe, iaurturi vegetale, avocado, etc.

Cu siguranta ai inteles despre ce este vorba, asa ca haide sa vedem impreuna ce fel de gustari ar trebui sa introduci in dieta zilnica.

Gustari bogate in fibre – zmeura, avocado sau pere?

Zmeura ar trebui consumata zilnic, fiind bogata in macronutrienti si antioxidanti. Nutritionistii americani sugereaza ca zmeura sa fie incorporata in lista gustarilor zilnice, in combinatie cu ciocolata neagra, avand in vedere ca si aceasta este o sursa sigura si abundenta de antioxidanti.

Avocado si rondele de orez. Alta combinatie esentiala atunci cand vine vorba despre mentinerea siluetei si despre slabit. Saraci in carbohidrati, bogati in fibre si micronutrienti. De asemenea, sunt bogati in grasimi sanatoase, ceea ce inseamna ca te vor ajuta sa iti potolesti foamea.

Pere si branza. Poate parea o combinatie ciudata la prima auzire, dar poate constitui o gustare perfecta. O felie de branza Gouda si o para pot merge perfect impreuna. Perele sunt bogate in apa, fibre si sarace in calorii, asa ca sunt perfecte pentru a fi incluse pe lista alimentelor care incurajeaza slabitul. In special grasimea viscerala, care poate deveni o povara, in termeni de slabit.

Desigur ca este necesar sa faci si sport, in acest caz. Tonifierea zonei abdominale este cea mai buna idee atunci cand vorbim despre rezultate eficiente, pe termen lung.

Gustari bogate in fibre – mere, suc de portocale si cruditati

Nu degeaba se spune ca „un mar pe zi te scapa de doctorii”. Aceste fructe sunt cu adevarat remarcabile, asa ca este momentul sa cumperi mere Golden. Sunt diafane, merg perfect pe post de gustare si le poti gasi in orice supermarket. Aceste beneficii nebanuite ale merelor nu ar trebui desconsiderate, avand in vedere ca ne pot ajuta atat de mult.

Marul este de departe unul dintre cele mai apreciate fructe din intreaga lume. Lumea il prefera in detrimentul multora, asa ca este cel mai popular, mai mult ca sigur.

Merele contin si fenoli, acei compusi naturali care elimina efectele radicalilor liberi si previn distrugerea ADN-ului. Cu alte cuvinte, procesul imbatranirii va fi intarziat, iar tu vei fi ferita de bolile cronice.

Desigur ca nu trebuie sa mananci doar fructe sau mere cat este ziua de lunga, dar asigura-te ca vei consuma cel putin 3-4 portii de fructe pe zi.

Sucul de portocale, un morcov sau o telina cruda sunt alte idei perfecte pentru gustari sanatoase si pline de fibre. Fibrele sunt esentiale pentru o sanatate de fier, previn riscul de a face diabet, cancer sau diverse boli de inima. Daca vei introduce fibre in alimentatia zilnica, sistemul imunitar va fi mai puternic ca oricand.

Gustari pentru slabit demne de incercat

3. Unt de arahide sau migdale, zmeura si o felie de paine integrala prajita. Pune putin unt deasupra si cateva fructe de zmeura, vei adora aceasta gustare. Merg de minune impreuna, asa ca vei tine foamea departe, dar vei avea parte si de un minunat desert natural.

4. 1/2 avocado si rondele de orez sau biscuiti sarati din faina integrala. O gustare perfecta, 3 rondele, pe care vei pune avocado feliat, sarezi cu sare de mare neiodata si stropesti cu putin suc de lamaie…o gustare sanatoasa, de nota 10…gustari pentru slabit, detalii aici >>>

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *