Motivatia de a face miscare – cum o dobandesti?

Motivatia de a face miscare este necesara, in special atunci cand vrei sa ai o viata mai sanatoasa. De asemenea, daca vrei sa slabesti sau sa te mentii, sportul este cheia reusitei.

Asadar, pentru a-ti gasi motivatia de a face sport sau miscare este clar ca trebuie sa ai un obiectiv. Fie ca vorbim despre mentinere sau despre slabit, este clar ca ai nevoie de un motiv bun. Evident ca exista multe motive pentru care ar fi indicat sa te apuci de miscare.

In primul rand, este vital sa faci primul pas. Asa ca astazi vom descoperi impreuna de ce miscarea este esentiala si cum sa o integrezi in viata ta, fara a deveni o corvoada.
Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Motivatia de a face miscare – ce trebuie sa faci pentru a reusi?

Este momentul sa fie mai distractiv. Fara doar si poate ca, atunci cand totul este mai amuzant, parca iti vine cheful mai repede. Incearca antrenamente noi, exista nenumarate moduri de a face sport. Poti incerca aerobic, dansuri, zumba sau yoga. Cu siguranta vei gasi o activitate care sa te bucure si sa te inspire, astfel incat sportul sa devina o bucurie.

Nu esti la concurs! Asa ca nu fi dezamagita daca observi ca nu esti inca in cea mai buna forma. Ai timp sa recuperezi, asa ca bucura-te de moment. Daca vei face sport de 3-4 ori pe saptamana, cu siguranta vei dobandi o conditie fizica mai buna.

Un trup suplu in 30 de zile – da, poate deveni o realitate

Poti slabi 4-5 kilograme intr-o luna, daca te vei axa mai mult pe sport. Haide sa vedem ce fel de activitati ai putea practica, chiar daca nu o conditie fizica demna de un atlet:

Planking. Sigur ai mai auzit despre acest exercitiu aparent simplu, dar nu tocmai facil. Un minut in aceasta postura poate parea o eternitate…Asa cum probabil ai observat deja, este vorba despre un exercitiu care solicita mult zona bratelor, coapselor, abdomen inferior si superior, stomac, talie, picioare si..lista poate continua…cum poti avea un trup suplu aici >>>

Motivatia de a face miscare – progresul trebuie remarcat

Asa ca bucura-te de fiecare data cand remarci ca ai facut progrese, in special daca ai inceput aproape de la 0. Desigur ca pentru a avea astfel de reusite este necesar sa practici sport cat mai des si sa fii consecventa.

Propune-ti obiective. Altfel cum ai putea sa progresezi? Asa ca, incepe prin a face sport 30 de minute pe zi. Apoi creste intervalul de timp la 45 de minute, 60 de minute, etc.

Este foarte util sa practici un sport alaturi de cineva. Fie ca vorbim despre un prieten, un vecin sau un coleg de munca. Cu siguranta te vei simti mai bine daca ai o companie placuta. Evident ca in acest mod va puteti motiva unul pe celalalt.

Nu iti da voie sa renunti. Chiar daca ai ratat o saptamana de antrenamente, nu inseamna ca trebuie sa renunti, nicidecum. Continua sa practici sportul ales, recuperand ce ai pierdut.

Vizualizeaza ca deja ai ajuns sa ai trupul mult visat. Cu siguranta o gandire optimista te va ajuta, asa ca da-ti voie sa te autodepasesti.

Nu uita ca dieta este foarte importanta, in special pentru a avea energie si pentru a dobandi un trup de invidiat. Succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *