Exercitii pentru brate subtiri si gratioase

Daca vrei ca partea superioara a corpului tau sa fie mai tonifiata, este clar ca ar trebui sa te axezi pe o serie de exercitii pentru brate.

De multe ori, avem tendinta de a neglija aceasta parte a corpului, iar acest lucru se observa. Majoritatea femeilor se axeaza doar pe exercitii pentru abdomen sau fese, uitand ca tot corpul trebuie lucrat.

Desigur ca daca nu vei respecta aceasta mica regula nici rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor. Daca la fiecare antrenament de 40 de minute, vei adauga 10 minute si pentru brate, vei vedea diferenta. Si cu siguranta nu vei regreta. Decolteul tau va arata mult mai bine, iar tu vei fi mai fericita in pielea ta.

Care sunt acele exercitii pentru brate?

1. Plank clasic. Este deja un exercitiu mult prea cunoscut, ca sa nu il cunosti. Vei sta in pozitie de flotare ( pe coate sau in palme) timp de cel putin 30 de secunde. In timp vei reusi sa iti depasesti limitele. Acest exercitiu tonifiaza o mare parte a corpului, asa ca vei fi placut surprinsa de rezultate. Incearca sa faci 4 serii, pentru inceput.

2. Flotari. Nu omite un exercitiu pe care il stii inca din copilarie. Daca ai stat in postura plank, cu siguranta vei reusi sa faci si cateva flotari. Incepe cu 5 flotari per serie. Nu te mai gandi ca nu te poti lasa cat mai aproape de sol. In timp vei reusi. Fa o pauza si mai executa inca 3 seturi, a cate 5 flotari. Cu pauze, desigur.

3. Rotatii ale bratelor. Vei sta in picioare si vei ridica bratele, paralele cu solul. Vei incepe sa faci rotatii lente ale bratelor, in sensul acelor de ceas. Dupa care vei schimba, in sens invers. O serie trebuie sa dureze 30 de secunde, per sens. Executa 4 astfel de seturi. Aceste exercitii pentru brate vor arde considerabil acel strat adipos inestetic.

4. Plank lateral. Daca poti face plank, poti face si varianta sa laterala. Ce presupune aceasta? Ei bine, vei sta intr-o mana si sprijinita de un picior, in timp ce cealalta mana este sus. Vei sta in postura cel putin 30 de secunde, dupa care vei schimba partea. Este indicat sa faci cel putin 3 seturi.

5. Exercitii cu gantere. Nu trebuie sa ai cine stie ce greutati, acele gantere care cantesc macar un kilogram, sunt perfecte. Fa diverse exercitii cu acestea. Roteste bratele. Ridica-le, fa exercitii laterale. Foloseste-ti imaginatia si continua pana cand simti ca incepe sa „arda”. Si nu te opri tocmai atunci, mai executa cateva, din acel moment.

Exercitii pentru brate – conteaza si nutritia?

Raspunsul este categoric da. Chiar daca ne intereseaza doar cateva exercitii pentru brate, tot este necesar sa tinem o dieta de purificare. Adica, vom adauga multe fructe si legume proaspete in alimentatia noastra. In acest fel, te vei curata de toxine si vei avea o stare fizica mai buna.

Apropo, incearca sa nu mananci dupa ora 8 seara. De fapt, tine minte ca sistemul digestiv are nevoie de 4 ore pentru a-si face digestia. Aceasta regula trebuie sa o respecti si atunci cand esti in forma maxima. Este foarte sanatos pentru organism, iar rezultatele le vei observa in timp.

 

 

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *