Cum sa spui te iubesc fara cuvinte?

Cum sa spui te iubesc fara cuvinte, dar intr-un mod placut, prin care ai putea sa-l surprinzi pe celalalt? Ei bine, ai putea sa uimesti persoana iubita prin gesturi neasteptate. Dar menite sa schimbe starea de spirit a celuilalt.

Cum sa spui te iubesc fara cuvinte? Exista cateva modalitati perfecte, care te vor ajuta sa creezi momente minunate intre tine si persoana iubita. Si pentru ca faptele vorbesc mai mult decat cuvintele, ne-am gandit ca cel mai bine ar fi sa recurgi la cateva activitati si obiceiuri care ar bucura pe oricine.

Desigur ca ne referim la anumite momente care pot fi reproduse cu usurinta. Iar atunci cand vrei sa surprinzi o persoana draga cu siguranta vei gasi timp pentru ca acest lucru sa devina o realitate.

Cum sa spui te iubesc fara cuvinte? Surprinde-l pe cel drag

Pregateste-i surprize, din senin, fara sa fie o zi speciala. Cine a zis ca doar de ziua partenerului sau atunci cand se produce un eveniment deosebit este indicat sa sarbatorim, se insela amarnic. Asa ca surprinde-l cu un mic dejun sau mancarea sa favorita, intr-o zi oarecare. Cu siguranta va aprecia gestul, care vorbeste de la sine.

Da-i intalnire partenerului tau la un restaurant sau pregateste-i cina acasa, atunci cand nu se asteapta. Cu siguranta va aprecia un moment romantic de asemenea natura, in special dupa o zi lunga la birou. Imbraca-te cu rochia preferata si nu uita sa aprinzi cateva lumanari, pentru un decor perfect.

Nu uita ca o imbratisare sau un sarut poate avea un efect minunat, in orice moment. De asemenea, cu cat il imbratisezi mai des pe cel iubit cu atat legatura energetica va fi mai puternica, observa psihologii.

Cum sa spui te iubesc fara cuvinte? Ofera-i atentie

In special peste zi. Nu astepta sa ajungi acasa pentru a vorbi cu el, surprinde-l cu mesaje, intreaba-l ce planuri i-ar placea sa aveti seara, etc. O legatura romantica se mentine atunci cand activitatile si obiectivele partenerilor sunt pe aceeasi lungime de unda.

Stii ca partenerul tau ar prefera sa mearga la un anume film, restaurant sau ti-a spus ce mult i-ar placea sa participe la un anume eveniment? Atunci nu uita sa-i indeplinesti acest vis, cu siguranta se va bucura.

Fii spontana si surprinde-l cu o idee la care nu se astepta. Propune-i sa mergeti la o plimbare noaptea tarziu, cu siguranta va fi uimit. O excursie la mare sau la munte sunt alte idei usor de pus in practica, in special ca o iesire in natura este mereu binevenita.

Evident ca ai inteles la ce ne referim, asa ca data viitoare cand vei dori sa-ti uimesti partenerul cu siguranta vei gasi o idee inedita!

Relatia de cuplu – armonie si fericire, daca vei urma cateva sfaturi esentiale

In primul rand, bucura-te de prezent. Bucura-te de tot ceea ce iti ofera aceasta clipa alaturi de partenerul tau. Lasa trecutul in urma, relatiile anterioare si comparatiile. Fiecare individ este unic, asa ca vei descoperi mereu aspecte noi. Important este sa ai acea armonie in suflet, doar acel sentiment poate conduce la o viata echilibrata si fericita, inclusiv in relatia de cuplu.

Ai incredere in celalalt. Este esential atunci cand vrei sa ai intelegere. Chiar daca in trecut ai avut parte de parteneri care ti-au inselat asteptarile…mai multe despre relatia de cuplu >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *