Cum sa ai o vara de vis? Idei simple si la indemana oricui

Cum sa ai o vara de vis, bucurandu-te de fiecare clipa? Ei bine, in primul rand ai nevoie de disciplina si…optimism. Nu este nici pe departe atat de greu sa iti faci viata mai frumoasa.

Desigur ca, vei avea nevoie de rabdare si aici. Pentru ca sa fii binedispusa si plina de viata…se invata. Probabil ai remarcat deja ca traim intr-o lume in care viteza pare sa fie litera de lege. Parca nu mai avem timp sa ne bucuram de nimic si totul pare dificil.

Chiar daca au fost multe provocari in ultimii ani, nu inseamna ca nu poti alege sa te simti bine, anul acesta. Cum sa ai o vara de vis? Alege sa descoperi lucruri noi, restaurante noi, locuri, destinatii, etc.

Si nu ne referim aici doar la cele exclusiviste, situate la tropice sau in oceanul Indian. Poti sa te simti bine si in Romania, facand o excursie in imprejurimi, oricare ar fi acelea.

Cum sa ai o vara de vis? Bucura-te de fiecare clipa

Stim ca suna ca un slogan comercial, dar este purul adevar. Cum altfel ai putea sa te simti bine, daca nu te bucuri de lucrurile marunte? Mananca o inghetata, savureaza cocktailul preferat, iesi cu prietenii, schimba-ti traseul si mergi pe niste strazi pe care nu obisnuiesti de regula. Toate au rolul de a te aduce in prezent, pentru a descoperi lucruri noi chiar si in cele cotidiene, cu care esti familiarizata deja.

Nu mai sta pe ganduri si mergi o zi la munte, la mare, la deal, lac, etc sau orice loc situat in preajma zonei in care stai. Cu siguranta de multe ori te lasi influentata de starea de spirit si nu faci un lucru pe care ti l-ai fi dorit. Ce ar fi sa organizezi un picnic spontan intr-un asemenea loc si sa-i surprinzi pe cei dragi? Din fericire, in Romania sunt nenumarate zone frumoase, la doar cativa pasi de casa.

Asa ca sigur iti va veni o idee.

Mergi mai des pe jos si bucura-te de o dieta mai sanatoasa. Aparent acest lucru poate parea ceva neplacut, dar vei remarca faptul ca lucrurile sunt total diferite. Alege sa consumi mai multe salate, fructe de sezon, legume proaspete. Vei observa ca vei avea mai multa energie si probabil vei slabi, fara sa faci mare lucru.

Sa traiesti sanatos iti poate conferi o stare de bucurie mult mai mare decat ai crede.

Cum sa ai o vara de vis? Iesi mai des in oras si plimba-te seara tarziu

Doar doua dintre zecile de idei pe care le poti pune in aplicare. Ce poate fi mai placut daca nu o bautura rece servita la o terasa, atunci cand afara este foarte cald? Dupa aceea, la ceas tarziu de seara, o plimbare poate fi cea mai buna idee. In special ca afara este mai racoare, plus ca poate deveni un moment romantic intre tine si partenerul tau.

Daca adori apa, de ce nu mergi mai des la piscina sau la strand? Ia-ti o zi libera in mijlocul saptamanii si bucura-te de un astfel de moment. Nu trebuie sa asteptam mereu weekendul sau concediul pentru a ne bucura de astfel de clipe.

Stai mai mult la aer si bucura-te de plimbari tarzii in parcuri sau alte zone racoroase. Desigur ca cea mai frumoasa parte a verii este un concediu lung. Asa ca nu omite sa planuiesti totul din timp, pentru a te bucura de o vacanta grozava.

Sa ai o vara de vis poate fi mult mai simplu decat credeai. Cel mai important este sa ai initiativa si sa-ti dai voie sa te bucuri de orice moment, succes!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *