Dieta de vara, slabeste rapid 4 kilograme

A venit sezonul calduros si cu siguranta si tie ti-ar placea sa pierzi rapid 4 kilograme, tocmai de aceea iti propunem dieta de vara.

In acest anotimp, este mult mai simplu sa slabesti datorita fructelor si legumelor pe care le poti gasi la tot pasul. Fa-ti timp si mergi mai des la piata, in aceasta perioada.

Ce ai voie sa consumi pentru dieta de vara? O varietate de legume si fructe. Este vorba despre: salata verde, rosii, castraveti, varza, morcovi, telina, ceapa. De asemenea, fructe: mere, cirese, citrice, capsuni, zmeura, cereale integrale, seminte, nuci (neprajite si nesarate), condimente.

Dieta de vara, sucuri si cruditati din belsug

O sa iti propunem ceva ce nu ai mai incercat pana acum, mai mult ca sigur. Este o dieta pe care o poti tine de la 3-4 saptamani si pana la 3 luni. Tine doar de tine sa te acomodezi cu regimul. Prima data, te vei obisnui cu dieta de vara. Adica va avea loc pregatirea, timp de 7-10 zile.

Ce inseamna asta? Vei scoate din alimentatie anumite alimente, iar pe altele le vei consuma din belsug. Vei elimina: prajelile, carnea, ouale, cafeaua, alcoolul, dulciurile cu zahar, alimentele procesate.

In schimb, poti consuma: nuci, pasta de susan, alune neprajite si nesarate, seminte ( floarea-soarelui, dovleac, in, neprocesate), ulei presat la rece, sucuri naturale, masline si desigur, salate de cruditati.

Dupa aceste 10 zile, vei trece la dieta propriu-zisa. Vei consuma preponderent, salate de fructe si legume si sucuri naturale (preferabil facute in casa).

ATENTIE! Legumele nu se vor gati termic.

Asa cum probabil ti-ai dat seama deja, este vorba despre un regim vegan, care iti va prinde foarte bine. In afara de faptul ca vei slabi, organismul tau va fi mult mai sanatos. Va fi putin greu pana te vei obisnui cu dieta de vara, dar nu iti va parea rau. La inceput poate ca te vei simti ciudat, dar dupa aceea vei fi energica si plina de viata.

Dieta de vara, cum vei reveni la regimul normal

Dupa ce trece intervalul de timp sugerat si iti doresti sa revii la o alimentatie normala, vei face acest lucru in mod precaut. Adica, treptat. In prima saptamana vei mentine alimentatia cruda in proportie de 70-80%. Dupa care vei introduce supele de legume in dieta ta. Dupa cateva zile poti consuma tocanite de legume, piure, supe creme, in proportie mai mare.

IMPORTANT! Dupa aceasta dieta de vara este recomandat sa nu consumi carne, alimente procesate, mezeluri sau prajeli timp de inca o luna.

 

 

2/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *