Dieta cu fructe, slabeste 4 kilograme in doar 3 zile de regim

Dieta cu fructe este unul dintre cele mai eficiente regimuri pentru acele femei care au nevoie sa piarda in greutate doar cateva kilograme.

Creata de un specialist in nutritie pe numele lui Jay Robb, regimul este unul care te va surprinde in mod placut, avand in vedere ca vei reusi sa pierzi 4 kilograme in doar 3 zile. Si unde mai pui ca iti vei detoxifia organismul, iar metabolismul va functiona mult mai bine.

Nutritionistul explica cum nutrientii prezenti in fructe au rolul de a dizolva rapid grasimea din organism, iar apa si fibrele le vor elimina rapid si in scurt timp.

Tocmai de aceea dieta cu fructe este cunoscuta drept cura de curatare a trupului.

Ce este benefic in cadrul regimului este faptul ca vei consuma multe fucte, care vor accelera pana si cel mai lent tranzit intestinal. Senzatia de foame nu va fi acuta, datorita faptului ca fructele contin multe, fibre, minerale si vitamine.

Cum se tine dieta cu fructe?

Aceasta dieta are practic doua etape. In prima zi, se va tine un regim putin mai ciudat: se vor bea doar shake-uri din proteine.

Incearca sa optezi pentru o companie serioasa, care sa nu aiba in compozitia acestor shake-uri zahar, zaharina, arome sau coloranti artificiali, fructoza, etc.

Cu siguranta vei gasi pe piata shake-uri de proteine de cea mai buna calitate. Nu sari peste aceasta etapa, este foarte importanta.

In urmatoarele doua zile vei incepe sa mananci fructe inca de la prima ora si o vei tine tot asa, pe parcursul intregii zile. Vei manca fructe din doua in doua ore.

Dar, din fericire, vei avea parte si de cina, in ultimele doua zile. In ce va consta? Vei avea voia sa consumi doar legume crude, rosii cherry, ardei capia rosu, ardei gras verde, cateva boabe de porumb.

Poti sa consumi la final un shake de proteine, despre care am mentionat mai devreme.

Practic, in dieta cu fructe vei consuma in jur de 900-1.000 de calorii pe zi, asa ca vei slabi fara probleme.

In dieta cu fructe nu vei consuma:

– cafea
– ceai
– lactate
– alcool
– grasimi
– dulciuri

Dieta cu fructe nu se va tine mai mult de 3 zile, avand in vedere ca este destul de drastica. In acest interval, nu este indicat exercitiul fizic, deoarece organismul va fi destul de slabit.

3/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *