Rutina de dimineata – cum sa incepi ziua cu dreptul?

In mod cert rutina de dimineata ne poate ajuta din toate punctele de vedere, asa cum urmeaza sa vezi imediat. Evident ca atunci cand te simti bine, totul decurge minunat in viata ta.

Tocmai de aceea dorim sa te ajutam sa ai o viata mai frumoasa, asa ca iti vom impartasi cateva idei esentiale, pentru o rutina de dimineata menita sa sustina starea de bine.

Tu cum iti incepi ziua? Esti fericita sau morocanoasa? Crezi ca poti face mai mult pentru a incepe ziua cu dreptul? Daca da, pregateste-te sa te bucuri mai mult de viata, aplicand sfaturile specialistilor atunci cand vine vorba despre buna dispozitie.

Rutina de dimineata – incepe cu dreptul

Stim ca poate suna ciudat pentru tine, in special daca esti o persoana mai degraba pesimista, dar ar trebui sa incepi ziua multumind. Cu alte cuvinte, ar fi indicat sa cultivi o stare de recunostinta sau gratitudine. Studiile arata ca oamenii care se bucura de viata si lucrurile pe care le au tind sa fie mai fericiti.

Si nici nu este de mirare. In acele momente incepi sa te simti mai bine, asa ca vei atrage mai multe lucruri similare in viata ta. Despre legea atractiei am mai discutat, dar este momentul ideal sa-ti reamintim ca devenim…ceea ce gandim!

Asa ca tine minte acest lucru data viitoare cand esti tentata sa-ti strici ziua pentru anumite situatii care, de cele mai multe ori, nu merita efortul.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:
  1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile.

Expertii in legea atractiei ne sfatuiesc sa ne facem chiar scenarii, scrise de mana noastra. Asa ca, ia o foaie de hartie si descrie exact cum ai vrea sa fie viata ta. Incepe cu: „Sunt atat de fericita si recunoscatoare acum ca…” si descrie cum ai vrea sa fie viata ta…mai multe despre legea atractiei >>>

Rutina de dimineata – un mic dejun copios si stabilirea intentiilor

Pentru a incepe ziua cu dreptul este nevoie si de „combustibil”. Asa ca alege sa mananci un mic dejun sanatos si satios. O omleta cu legume, avocado si paine prajita, cereale cu lapte si fructe – toate aceste variante sunt perfecte.

Vei avea energie si te vei simti mai bine, din start. Daca nu poti manca de dimineata, bea macar un smoothie de fructe. Cele cu banane si fructe de padure sunt perfecte si le poti lua cu tine, la birou.

Nu uita sa treci pe o foaie intentiile pe care le ai pentru ziua respectiva. Trebuie sa mergi la cumparaturi? Este nevoie sa gatesti sau sa duci masina la service? Toate actiunile importante ar trebui stabilite inca de dimineata. Oamenii de stiinta au remarcat ca cei care stiu incotro se indreapta au tendinta de a rezolva mult mai multe lucruri intr-o zi. La polul opus sunt cei care nu isi planifica. De cele mai multe ori nu duc la final proiectele pe care le incep…

De asemenea, 5 minute de sport sau yoga pot face minuni. Asa ca nu neglija acest mod simplu de a incepe ziua cu dreptul. Savureaza-ti cafeaua in locul preferat si nu uita sa-ti faci patul.

Nu este atat de greu sa incepi ziua cu bine, este mai mult o chestiune care tine de disciplina.

4.71/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *