Femeia implinita – ce comportament are si de ce?

Cu siguranta s-a vorbit mult, de-a lungul timpului, despre femeia implinita si fericita. Cum ar trebui sa fie aceasta? Ce actiuni intreprinde si cu ce isi ocupa timpul liber?

Care este atitudinea sa fata de viata si provocarile acesteia? Ce o faca sa se simta bine si cum poate ajunge la o stare de echilibru? Cu siguranta ca toate ne-am pus aceste intrebari si ne-am gandit cum am putea sa ne schimbam vietile. Femeia implinita a invatat sa fie inteleapta si sa se detaseze de toate lucrurile cotidiene sau stresante, observa psihologii.

Tot acestia sustin ca o femeie cu adevarat fericita stie care ii sunt prioritatile, asa ca a deprins arta detasarii si a invatat cum sa-si duca la un bun final visele.

Haideti sa vedem impreuna care sunt caracteristicile unei femei fericite si cum am putea ajunge acolo, conform specialistilor.

Femeia implinita – se simte bine in pielea ei si nu da importanta parerilor exterioare

Nu inseamna ca nu trebuie sa ne pese de nimic si de nimeni, nicidecum. Dar sub nicio forma nu este o idee inteleapta sa punem un pret prea mare pe parerile altora, in special cand acestea nu sunt cerute sau impartasite. Evident ca este indicat sa tinem cont de aceste aspecte, dar fara a face neaparat ce zic ceilalti. Invata sa fii stapana pe emotiile si sentimentele tale, iar atunci vei sti exact ce ti se potriveste.

Este vital sa te simti bine cu tine, in pielea ta. Desigur ca este o idee grozava sa ai mai mare grija de aspectul exterior, sa slabesti, sa iti schimbi garderoba, etc. Dar cel mai important este sa te accepti asa cum esti, doar atunci vei putea deveni o versiune mai buna a ta. Odata ce te-ai acceptat, vei remarca faptul ca iti va veni mai usor sa faci anumite schimbari si sa te bucuri mai mult de viata.

O femeie implinita si stapana pe sine nu va avea nicio problema in a spune ce gandeste. In special atunci cand situatia o impune. Nu este cazul sa ii menajezi mereu pe cei din jur, mai ales atunci cand aceasta actiune pare a fi in detrimentul tau.

Femeia implinita nu are nevoie de multe lucruri pentru a fi fericita

Si aici dorim sa facem referire in special la cele materiale. De multe ori suntem tentate sa credem ca doar hainele scumpe sau cremele care au preturi exorbitante ne pot ajuta sa fim mai frumoase. Nimic mai fals! Poti fi ingrijita si daca urmezi cateva secrete de frumusete din jurul lumii:

1. Spania. Femeile din aceasta tara considera ca feliile de cartofi plasate sub ochi te vor ajuta sa scapi de cearcane. Doar lasa o felie de cartof sub ochi, timp de 10 minunte, pielea va deveni mai luminoasa. Desigur, pentru a vedea rezultatele trebuie sa faci acest lucru pentru o perioada indelungata de timp. In timp, se vor atenua considerabil.

2. India. Faimosul turmeric este chiar unul dintre acele secrete pentru frumusete. Pe langa calitatile sale culinare deosebite…mai multe secrete despre frumusete >>>

O femeie implinita face ceea ce spune si devine un exemplu pentru cei din jurul ei. De asemenea, stie ca modestia nu trebuie sa fie exagerata, iar aspectul fizic este important chiar daca are copii si familie.

Stie ca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala este fundamental pentru o viata fericita. De asemenea, o femeie implinita are timp liber doar pentru ea si nu isi uita prietenele. In special ca psihologii subliniaza faptul ca o discutie cu un prieten poate fi echivalentul unei sedinte de terapie, in unele situatii.

Si nu in ultimul rand, o femeie implinita nu se neglijeaza si nu uita cat de importanta este relatia de cuplu, asa ca isi surprinde partenerul din cand in cand.

O viata fericita nu este nimic mai mult decat o stare de echilibru si renuntarea la stres si agitatie. In esenta, totul tine de alegerile noastre…

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *