Mic dejun pentru slabit – ce sa consumi mai des

Daca vrei sa incepi procesul slabirii inca de dimineata, ar trebui sa stii ce inseamna un mic dejun pentru slabit. Tocmai de aceea vrem sa te ajutam in acest sens. Ce ar fi daca ai invata cateva obiceiuri utile?

In cele ce urmeaza, iti dam ocazia sa incepi ziua cu dreptul. In primul rand, este indicat sa bei un pahar (sau chiar doua) imediat ce te trezesti. Iti va prinde bine, plus ca te va ajuta sa imbunatatesti tranzitul intestinal.

Cu alte cuvinte, vei elimina rapid toxinele, asa ca acesta va fi primul pas spre reusita. Ce inseamna un mic dejun pentru slabit? Este important sa consumi fibre, de asemenea. Te va ajuta sa scapi de acele kilograme nedorite, intr-un timp record.

Dar haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Mic dejun pentru slabit. Cu ce sa incepi?

In afara de apa bauta dimineata pe stomacul gol, iti indicam sa incepi sa te hranesti mai sanatos. De asemenea, este important sa mananci ceva la prima masa a zilei. Chiar daca vorbim doar despre un smoothie cu banane si fructe de padure, tot este foarte bine. De altfel, un smoothie este alegerea ideala pentru cei care vor sa consume ceva de dimineata, dar nu prea pot manca.

Incepe cu un smoothie si, cine stie, poate ca in timp vei reusi sa mananci mai mult. Ceea ce ne conduce la urmatoarea noastra tinta: terciul de ovaz. Este un mic dejun perfect si satios, indiferent ca vrei sa nu sa slabesti. Iar daca preferi gustul dulce in loc de cel sarat, cu siguranta te va incanta.

Pune intr-un bol cateva linguri de ovaz, lapte vegetal, fructe de padure (sau ce alte fructe preferi), cateva migdale, etc. Vei savura un mic dejun de senzatie, menit sa arda grasimile. In acest fel, vei ajunge la serviciu cu stomacul plin, asa ca nu vei mai fi tentata sa cumperi covrigi, merdenele si alte „bunataturi”.

Mic dejun pentru slabit. Cu ce sa continui?

Poti savura o felie de paine prajita cu avocado sau o omleta, servita alaturi de o salata de cruditati. Asa ca, in timp vei deprinde acest obicei sanatos de a manca de dimineata, mai mult ca sigur.

Evident, iti recomandam sa prepari omleta fara ulei, intr-o tigaie din ceramica. Nu uita ca tigaile din teflon sunt cancerigene, asa ca ar fi bine sa le eviti.

Evita mancarurile procesate, sosurile din comert, batoanele cu zahar, etc. Toate acestea vor incetini procesul de slabire, plus ca in timp pot conduce la o deteriorare a starii de sanatate.

Mic dejun de primavara – cum ti se par aceste propuneri?

Astfel, vom trece la mesele de dimineata, iar tu ai putea sa variezi dupa bunul plac. Dar te rugam, nu consuma doar cafea si un corn din faina alba… Cu siguranta nu vei avea prea multa energie, in acest mod.

Mic dejun de primavara – ce poti manca

Varianta A

– o mana de nuci

– 1/2 banana

– cateva capsune sau fructe de padure

– un mar…mic dejun de primavara, mai multe idei >>>

4.57/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *