Cum sa scapi de burtica pana la vara?

Daca si tu vrei sa afli cum sa scapi de burtica pana la vara, esti pe drumul cel bun. Inseamna ca stii deja ca este normal sa faci anumite schimbari. Asa ca in curand iti vei adapta modul de viata si dieta pentru a reusi.

Este necesar sa intelegi inca de la inceput ca trebuie sa faci anumite lucruri, pentru ca reusita sa fie de partea ta. In primul rand, vei face o schimbare semnificativa, in ceea ce priveste dieta alimentara. Desigur ca va fi necesar sa elimini junk-food sau alte „minuni” care nu fac altceva decat sa te ingrase.

Cum sa scapi de burtica pana la vara? Fiind disciplinata si ascultand de parerile expertilor. Apropo, este important sa te apuci de miscare. Si nu vorbim aici doar despre abdomene sau alte exercitii asociate.

Cum sa scapi de burtica pana la vara

In primul rand, vrem sa te apuci inca de pe acum. Nu lasa pe maine ce poti face azi! Asa ca lasa la o parte cumparaturile care includ dulciuri, paine alba, sucuri carbogazoase, semipreparate sau fast-food. Incepe sa prepari mancarea acasa, din ingrediente naturale. Nu uita sa mananci salate si cruditati la fiecare masa. De asemenea, fructele trebuie servite la micul dejun sau intre mese, nu seara! Pentru ca ingrasa, asa ca nu este indicat sa consumam fructoza la ceas de seara.

In al doilea rand, vom manca ultima masa la ora 7-8 seara, nu mai tarziu. In acest fel digestia se va fi terminat pana te duci la culcare, asa ca procesul de slabire va fi mai usor. Apropo, nu uita ca masa de seara nu trebuie sa fie ca cea de pranz. Adica vei manca mai putin. O felie de somon la gratar cu salata, o portie de paste integrale cu legume sau o salata greceasca sunt alegeri ideale.

Evident, este indicat ca portiile sa fie mici, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Cum sa scapi de burtica. Mananca bine la micul dejun!

Nu este un mit, ci un adevar. Cu cat vor fi mai copioase primele mese ale zilei, cu atat vei manca mai putin la pranz sau seara. De asemenea, vei fi mai putin tentata sa rontai tot felul de alimente nerecomandate. Ne referim aici la chipsuri, alune sau covrigei, adevarate bombe calorice care se vor „aseza” pe solduri, brate sau …abdomen. Evita-le pe cat posibil si consuma-le rar, la o petrecere sau cand chiar nu ai de unde sa cumperi ceva sanatos.

Gustari eficiente in dieta de slabire – ciocolata neagra, mere si unt de arahide

Putin unt de arahide cu capsune sau felii de mar. Incearca aceasta gustare savuroasa si satioasa. Un mar taiat felii sau 5 capsune, alaturi de o lingura de unt de arahide ar trebui sa fie suficient. In special ca vorbim despre o gustare dintre mese.

Budinca de chia cu nuci sau cateva bucatele de ciocolata neagra. Ambele sunt variante dulci si grozave ale gustarilor despre care tot vorbim…mai multe gustari eficiente aici >>>

Nu uita de sport. Inscrie-te la un curs de fitness, apuca-te de alergat sau mergi la aerobic. Un lucru este cert: ai nevoie de activitate fizica serioasa si constanta, pentru a reusi.

Nu este suficient sa faci cateva abdomene, ai nevoie de activitati sportive care sa angreneze intregul organism. In acest fel, vei slabi, iar grasimea abdominala va incepe sa se micsoreze, in mod garantat!

4.5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *