Cadouri de sarbatori care NU costa nimic

Te-ai gandit ca exista si cadouri de sarbatori care nu costa nimic si le poti oferi celor dragi? De cele mai multe ori punem accent pe acele obiecte scumpe, menite sa atraga atentia celor din jur.

Desigur ca un cadou costisitor oferit unei persoane dragi nu este nimic gresit. Dar daca bugetul nu iti permite, tine cont de faptul atitudinea ta poate deveni un cadou in sine.

In special ca in perioada sarbatorilor de Craciun conteaza sa devenim mai buni. Si cine stie, poate reusim sa mentinem aceasta atitudine pentru intregul an.

Cadouri de sarbatori care fac diferenta si nu costa nimic

Poti deveni mai amabila. Cu siguranta toata lumea isi doreste sa fie tratata cu respect si bunavointa. Asa ca ai putea sa devii un om mai linistit si dornic de a avea rabdare cu cei din jur. Poti sa fii sigura ca o astfel de atitudine pozitiva va fi remarcata si apreciata de catre cei dragi tie.

Ofera mai mult timp familiei si prietenilor. Vino acasa mai repede, ai rabdare sa privesti un film alaturi de cel mic si bucura-te de o cafea sau un vin fiert cu prietenii. Ce poate fi mai frumos in perioada de sarbatori decat sa oferim din timpul nostru acelor persoane care fac diferenta in viata noastra?

Desigur ca poti oferi si un cadou fizic celor dragi, dar poti sa fii sigura ca atentia, bunavointa si vorbele bune vor fi tinute minte pentru tot restul vietii.

Cadouri de sarbatori care ii vor incanta pe cei din jur

Fii mai empatica si incearca sa-i intelegi pe ceilalti. In special pe cei apropiati tie, cu siguranta vei fi privita cu alti ochi daca vei da dovada de intelegere.

Iti readucem aminte ca ar trebui sa ai acest comportament de-a lungul intregului an. Asa ca bucura-te sa-i asculti pe ceilalti si nu te grabi sa-i judeci! De cele mai multe ori oamenii vor doar sa fie ascultati in legatura cu anumite probleme cu care se confrunta.

Asa ca alege sa asculti cu calm si incearca sa-i intelegi cu adevarat pe cei care iti povestesc intamplari din viata lor.

Si nu in ultimul rand, da-ti voie sa fii impacata cu tine insati. Nu mai „cara” problemele de peste an si da-ti voie sa te eliberezi. Atunci cand te simti bine vor observa si ceilalti acest lucru. Cum altfel ai putea sa le oferi iubire si intelegere celor din jur daca tu insati nu le traiesti?

4.86/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *