Ceaiuri vindecatoare – scapa de orice afectiune!

Daca si tu vrei sa scapi de afectiuni in mod natural, aceste ceaiuri vindecatoare iti vor sari in ajutor. Este posibil sa eliminam tot felul de dureri si neplaceri, in mod natural. Este necesar doar sa vrem sa facem acest lucru, iar apoi vom descoperi nenumarate remedii.

Desigur ca uneori avem nevoie de medicamente si nici nu este cazul sa le eliminam complet. Doar sa constientizam ca ceaiurile vindecatoare pot sari in ajutorul nostru mai des decat am fi crezut.

Este important sa cunoastem aceste leacuri babesti, avand in vedere ca organismul are capacitatea de a se vindeca singur, de cele mai multe ori. Haide sa descoperim impreuna cateva remedii eficace, la indemana oricui.

Ceaiurile care vindeca – cand sa le folosesti?

Evident ca depinde mult de afectiunile sau durerile de care suferi.

Ceaiul de ghimbir este apreciat din nenumarate motive. In primul rand, este un puternic antioxidant si sprijina digestia. Tocmai de aceea este bine sa-l bei inainte de masa, pentru ca procesele digestive sa fie super eficiente. Dar poate fi un ajutor de nadejde si atunci cand vorbim despre greturi sau alte stari de rau similare. Asa ca greturile pot fi combatute cu un ceai de ghimbir. Poti folosi atat ghimbir uscat cat si proaspat.

Ghimbirul ajuta si la mentinerea siluetei, avand in vedere ca ceaiurile sau limonadele care-l contin vor ajuta la reglarea poftei de mancare. Asa ca nu vei mai avea tendinta de a manca in exces!

Ceai de scortisoara pentru durerile de cap. Scortisoara actioneaza ca un medicament contra durerilor si lupta impotriva inflamatiilor din corp. Tocmai de aceea este indicat sa bei un ceai de scortisoara ori de cate ori te loveste o durere insuportabila de cap. De asemenea, poate fi o idee foarte buna sa presari putina scortioara si in cafeaua de dimineata, in acest mod vei lua o portie zilnica de „antioxidanti” si bautura va fi mai delicioasa.

Ceaiurile care vindeca – rezolva probleme de somn!

Ceaiul din floarea pasiunii te poate ajuta sa diminuezi acele stari neplacute de anxietate, stres si bineinteles, insomnii. Dupa cum stii deja, persoanele care sufera din pricina unui stres acut au si tendinta de a avea probleme de somn. Adorm cu greutate si nu pot sa renunte la ganduri…una dintre cele mai cotidiene afectiuni ale secolului in care traim.

Din fericire, melatonina, valeriana si ceaiul din floarea pasiunii, cunoscuta si ca passiflora, te pot ajuta in acest sens. Cumpara aceste remedii de la plafare sau magazine naturiste certificate.

Ceaiul de cimbru…nu este tocmai celebru pentru savoarea sa. Dar cu siguranta poate deveni un aliat impotriva tusei severe, asa ca nu te feri sa-l consumi. Cand esti racita, ceaiul de lamaie, cimbru sau catina pot fi remedii perfecte.

Nu uita ca ceaiul de menta ajuta, la randul sau, in lupta cu afectiunile digestive. Asa ca nu uita sa apelezi la acest leac atunci cand te doare stomacul sau ai mancat prea mult.

Reteta antica de ceai. Poate vindeca nenumarate boli

In primul rand, iti vom specifica ce trebuie sa cumperi. Oricum, ingredientele de mai jos le poti folosi in multe alte retete, asa ca merita din plin investitia.

Ai nevoie de:

– 1/2 lingura pudra de ghimbir

– 1/2 lingura pudra de cuisoare

– 1/2 lingura pudra scortisoara…mai multe detalii despre ceaiul vindecator >>>

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *