Cum slabesti dupa concediu? Cu acest smoothie ideal!

Daca si tu te intrebai cum slabesti dupa concediu, in special daca ti-ai tot prelungit vacanta, avem solutia! Stim ca a fost un an in care ai stat mai mult acasa, probabil. Pandemia cauzata de Covid-19 a dus la scaderea activitatilor obisnuite, asa ca zilele libere, in care am stat acasa si am mancat mai mult, au fost mai numeroase.

La prima vedere pare a fi situatia ideala. Dar atunci cand nu stii cum sa slabesti dupa concediu…nu mai este atat de distractiv. Multe persoane s-au plans de kilogramele acumulate in timpul pandemiei. Desigur ca poate fi „scuza” perfecta. Stam prea mult acasa si nu mai avem timp de miscare.

Sa fie oare asa? Desigur ca nu. Ai tot timpul din lume sa gatesti mai des, sa practici exercitii fizice si sa te bucuri de un trup mai sanatos. Haide sa vedem ce este indicat sa facem.

Cum slabesti dupa concediu? Alegi sa bei un smoothie delicios

Da, este cea mai buna idee sa-ti incepi ziua cu acest smoothie, cel putin o perioada de timp. Poti sa-l bei in fiecare zi, pret de o saptamana. De asemenea, mananca mai putin la cina, o salata greceasca sau legumele la cuptor pot fi alegeri ideale.

Smoothie de dupa concediu:

INGREDIENTE

– o mana de afine

– 1/2 banana

– o lingurita de coriandru macinat

– 1/4 avocado

– 1/4 pahar de apa

– 1/2 de pahar de suc portocale, proaspat stors

Mod de preparare

Evident ca se vor marunti ingredientele si se vor pune in blender. Amesteca pana totul se omogenizeaza si serveste la prima ora. Poate inlocui cu succes micul dejun, in cazul celor care nu prefera sa manance de dimineata.

Cum slabesti dupa concediu? Devii mai atenta la dieta

Evident ca un smoothie servit la micul dejun nu poate face minuni. Cu siguranta va accelera arderile, dar cel mai bine ar fi sa incepi sa mananci mai sanatos.

Elimina fast-food-ul, alimentele procesate, sucurile carbogazoase, dulciurile, faina alba. Alege sa faci sport, sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete si sa bei lichide.

Nu exista diete minune, daca vrei sa slabesti este necesar sa faci 2 lucruri: sa mananci sanatos si sa faci sport! Aceasta metoda veche este singura care functioneaza perfect, de fiecare data.

Cum sa-ti mentii silueta in concediu – stiai?

Desigur ca lucrurile despre care urmeaza sa vorbim iti sunt cunoscute. De exemplu, iti recomandam sa mananci fructe INAINTE de masa principala. Am mai discutat in trecut acest aspect, este cea mai sanatoasa maniera de a le consuma. In acest fel organismul va fi pregatit pentru procesele digestive, iar tu vei manca mai putin la masa.

Nu uita sa iei gustari sanatoase inainte de mese. O mana de migdale, cateva fructe de padure sau o banana sunt optiuni excelente. Daca vei tine foamea sub control vei consuma mai putina mancare, asa ca te vei mentine in forma fara probleme…mai multe sfaturi despre silueta si concediu >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *