Cel mai bun SFAT pentru un abdomen plat

Pentru un abdomen plat, exista multe lucruri pe care le putem face. Dar unul dintre cele mai importante este, fara doar si poate, schimbarea dietei alimentare.

Desigur ca sportul ajuta enorm si este cheia succesului. Dar nu este totul, iar pentru un abdomen plat va trebui sa renunti la fast-food, semipreparate sau sucuri carbogazoase. Nu zicem sa nu le mai consumi niciodata, dar cu siguranta te va ajuta enorm daca vei limita consumul acestor preparate.

In special ca NU sunt deloc indicate, creeaza inflamatii in organism si degradeaza starea de sanatate a organismului. Cel mai bine ar fi sa mananci eficient cat mai des, iar micile placeri „vinovate” mentionate mai sus pot fi satisfacute doar din cand in cand.

Un abdomen plat…incepe in farfurie!

Poti sa fii sigura ca „revolutia” incepe cu prima masa a zilei. Cercetatorii sunt de parere ca secretul sunt fibrele solubile. Da, este indicat sa consumam cat mai des aceste alimente, in special ca ne vor ajuta sa acceleram fantastic arderile tesutului adipos, exact ce ne dorim.

Ce trebuie sa stii despre fibrele solubile? Se gasesc in ovaz, fasole, mazare, morcovi, avocado, mere, cartofi dulci, ridichi, smochine, nectarine, seminte de in, de floarea-soarelui, varza de Bruxelles, broccoli.

Acestea reduc absortia glucozei, scad colesterolul si sustin o inima sanatoasa. Asa ca da, ar fi bine sa faca parte din alimentatia zilnica, daca vrei sa reduci grasimea abdominala.

Fibrele solubile sustin un tranzit intestinal sanatos, bacteriile „bune” si ne ajuta sa avem o digestie eficienta. Desigur ca putem sa le variem, doar ca este important sa nu uitam de importanta acestora.

Nu uita de greutati

La propriu, de aceasta data. Poate ca nu stiai, dar pentru a arde grasimea abdominala si a tonifia corpul intr-un mod sanatos, este necesar sa lucrezi cu greutati, adica gantere. Incepe cu cele de un kilogram (sau chiar cele de 0,5 kg) si creste treptat greutatea. Vei remarca faptul ca in timp vei reusi sa ridici gantere mai grele, iar tonifierea se va petrece in mod cert.

Nu te lasa intimidata si incearca astfel de antrenamente. Daca nu poti apela la un instructor sportiv, nu iti face griji. Exista nenumarate programe gratuite de tonifiere online, care te vor ajuta sa ajungi la silueta mult dorita. Sunt videoclipuri unde ti se explica pas cu pas, ce ai de facut, daca doresti sa lucrezi cu greutati. Si crede-ne pe cuvant, va face diferenta!

Rezultatele vor fi mult mai bune, in comparatie cu un program obisnuit de sport.  Cu cat reusesti sa ridici greutati mai mari, cu atat abdomenul va lucra mai intens!

Cum sa scapi de grasimea abdominala in 5 zile – spune adio toxinelor!

De multe ori este greu sa scapi de acest strat de grasime, asa ca ai nevoie de o solutie eficienta, care poate avea rezultate imediate. Dietele sau tratamentele nu sunt intotdeauna cheia succesului. Tocmai de aceea iti vom prezenta cura cu mere. Chiar daca este drastica, veti reusi sa dati jos in 5 zile, acea grasime abdominala de care vrei sa scapi.

Cura cu mere

Ziua 1

– vei consuma doar mere, pe care le vei imparti in 3 parti, ca si mese principale ale zilei. Poti manca oricate mere iti doresti

Ziua 2…mai multe despre eliminarea toxinelor >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *