Cum sa fii copil din nou? Iata ce poti face

Cum sa fii copil din nou intr-o lume care pare tot mai ocupata si acaparata de griji? Ei bine, pentru ca astazi sarbatorim Ziua Copilului ne-am gandit sa te surprindem cu cateva idei amuzante.

Nu doar ca le poti aplica si tu ori de cate ori vrei sa te eliberezi, dar le poti pune in practica alaturi de micutul tau.

Cum sa fii copil din nou? Opteaza pentru a manca ceva gustos fara sa te simti vinovat sau pur si simplu fa ceva spontan. Bucura-te de clipa si nu te gandi la ziua de maine. Macar pentru cateva ore.

Vei remarca o stare de spirit mai buna, si de ce nu, o existenta mai placuta.

Cum sa fii copil din nou? Canta si danseaza

Nu glumim. Ori de cate ori vrei sa te bucuri de moment, pune o melodie preferata de tine si incepe sa dansezi. Poti sa faci asta alaturi de partenerul de viata sau singur. Ideea de baza este sa te simti bine si sa faci ceva distractiv.

Te vei gandi ca doar un copil face asta, asa ca nu vrei sa fii ridicol. Intrebare: cat de mult iti doresti sa te eliberezi de griji?

Studiile psihologice arata ca dansul ajuta enorm atunci cand vorbim despre eliberarea stresului. Asa ca nu mai sta pe ganduri si bucura-te de melodia care-ti place si danseaza dupa bunul plac.

Cu siguranta si tu ai observat ca, in ultima vreme, cartile de colorat pentru adulti sunt pe val, iar multi dintre noi au inceput sa se relaxeze prin aceasta minunata tehnica.

Cum sa fii copil din nou? Nu uita de cartile de colorat!

Asa ca, astazi ne-am propus sa iti prezentam o tehnica de relaxare mai putin obisnuita, dar care se bucura de un succes nebun, in special in Occident. Dar a venit si randul romanilor, iar cartile de colorat pentru adulti se bucura de notorietate si in tara noastra.

Un studiu realizat de americani, la universitatea Drexel din Philadelphia arata ca terapia prin arta are efecte benefice in special asupra bolnavilor. Chiar si bolnavii de cancer au raspuns foarte bine la acest gen de terapii…totul despre cartile de colorat pentru adulti >>>

Joaca-te alaturi de cel mic. Nu uita de acele amuzante jocuri ale copilariei si bucura-te de acestea alaturi de copiii tai. Vei observa ca totul va deveni mai distractiv odata ce faci acest lucru.

Uitati-va la desene animate impreuna si arata-le la ce te uitai tu pe vremea copilariei…In acest mod vei crea o relatie autentica cu cei mici.

Cum sa fii copil din nou? Mananca ceva bun si…nu face nimic

Care este desertul tau favorit? Savureaza-l fara remuscari, din cand in cand. Nu uita ca atunci cand iti faci o placere, intreaga stare de spirit se poate schimba.

Arata-le copiilor ce dulciuri preferai tu cand erai mic si bucura-te de momente de liniste. Intalneste-te cu prietenii tai, nu uita cat de important si benefic poate fi sa porti o conversatie placuta, cu cei dragi tie.

Razi din tot sufletul, nu lasa grijiile sa te acapareze si traieste clipa! Doar in acest mod vei reusi sa sfidezi legile naturii si sa fii din copil, chiar si pentru o zi…

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *