Trei obiceiuri ca sa-ti schimbi viata!

Aceste trei obiceiuri pe care ti le vom prezenta te pot ajuta sa-ti schimbi viata in bine. Pentru ca pana la urma toata lumea viseaza sa devina mai buna, indiferent de situatie. Vrei cu siguranta sa schimbi anumite lucruri, asa ca este momentul sa o faci.

Desigur ca va fi nevoie de disciplina, dorinta de schimbare si rabdare. Poate ca nu vei putea integra aceste obiceiuri care te ajuta sa-ti schimbi viata chiar atat de repede. Dar important ramane sa fii perseverenta si sa mergi mai departe, pentru ca nimic nu se rezolva de pe o zi pe alta.

Asa ca haide sa vedem impreuna cum ne putem face viata mai frumoasa prin simpla schimbare a unor atitudini.

Obiceiuri ca sa-ti schimbi viata – ce poti face?

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le poti face incepand chiar de maine este sa renunti la gandirea negativa. Multi dintre noi remarcam doar gandurile rele, care nu fac altceva decat sa ne traga in jos. Furia, stresul, resentimenele, senzatia ca orice am face nu suntem fericiti…aceste ganduri sunt autodistructive, iar orice psiholog iti poate confirma aceasta informatie.

Astfel ca primul pas ar fi sa inveti sa renunti la astfel de ganduri. De exemplu, de fiecare data cand ai un gand negativ inlocuieste-l cu unul pozitiv. De fapt, atunci cand intri pe o frecventa negativa si simti ca esti trista, gandeste-te pentru ce esti deja recunoscatoare.

Poate nu stiai, dar recunostinta este o forta in sine recunoscuta chiar si de preoti, shamani si yoghini. Atunci cand apreciezi si te bucuri pentru ceea ce ai, deja esti pe un fagas bun si cu siguranta vei chema si alte lucruri bune in viata ta. Legea atractiei functioneaza, asa ca fii atenta ce gandesti pentru ca se va ilustra in viata ta.

Recunostinta si locuitorii insulei Okinawa. Cum sa traiesti 100 de ani?

Despre insula Okinawa si locuitorii acesteia, care in general traiesc chiar si 100 de ani, am mai discutat. Nu putini sunt specialistii interesati de acest fenomen petrecut in Japonia. In special ca in ziua de astazi pare un adevarat record sa traiesti atat de mult, mai ales in conditii optime.

Pentru ca cei de pe insula Okinawa nu doar ca sunt longevivi, dar sunt si sanatosi pana la varste foarte inaintate. Este adevarat ca unul dintre secrete este dieta despre care am mai vorbit in trecut…mai multe despre japonezi si obiceiurile lor aici >>>

Obiceiuri ca sa-ti schimbi viata – scopul si deciziile sunt vitale

Alt lucru recomandat de catre specialisti consta in luarea unor decizii, la propriu. Asa ca gandeste-te care este scopul tau, ce vrei sa faci in viitorul apropiat?

Studiile arata ca atunci cand ai un tel in viata lucrurile se dovedesc a fi mai usor de dus la o buna indeplinire. Si este normal sa fie asa, avand in vedere ca in acest mod stii ce vrei si catre ce te indrepti. Cel mai bine este sa iti scrii intr-o agenda planurile. Asa vei sti ce iti doresti, fiind si o maniera simpla de a-ti focaliza mintea pe ceva pozitiv.

Este indicat sa citesti aceste teluri macar de cateva ori pe saptamana, pentru a le avea in vedere si a actiona. De exemplu, daca vrei un job nou, ce faci pentru acest lucru? In acest mod te vei simti mai motivata sa cauti in locuri la care poate nu te-ai fi gandit.

Mintea umana este foarte creativa, asa ca s-ar putea sa vii cu solutii inovatoare, la care nu te asteptai.

Alt obicei esential pentru o viata mai fericita este ingrijirea corpului fizic. Se „traduce” printr-o dieta sanatoasa si sport. Asa ca nu uita sa-ti iei portia zilnica de fructe si legume. Fa o plimbare zilnic sau mergi la alergat, orice simti ca te atrage mai mult. Dar sub nicio forma nu omite aceste obiceiuri, nu vei regreta!

4.94/5 (16)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *