Dieta fara ulei – slabesti si ai grija de sanatate

Daca si tu vrei sa slabesti si sa ai grija de sanatatea ta, atunci dieta fara ulei s-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie. Nu de alta, dar excluzand acest aliment digestia va deveni mai alerta, asa ca vei arde grasimile cu spor.

Iar acesta este doar unul dintre beneficii, asa ca dieta fara ulei poate fi cea mai buna idee. Stii deja ca uleiul si produsele prajite sau care il contin sunt nocive. Problema cu aceste alimente consta in faptul ca nu te lasa sa pierzi in greutate, incetinind enorm metabolismul si procesele de ardere.

De asemenea, uleiul are multe calorii care vor afecta silueta, asa ca gandeste-te de 2 ori inainte de a-l adauga in orice salata, orezuri, etc. Poate o picatura de ulei de masline in salate este binevenita (atunci cand NU urmezi dieta fara ulei!), dar ai grija sa fii cumpatata si sa nu adaugi prea mult.

Dieta fara ulei – cu ce sa incepi si ce trebuie sa intelegi?

Ca se poate manca foarte sanatos si fara ulei. Iar daca vrei sa tii o cura de detoxifiere si slabire, ai putea experimenta acest regim. Adica vei scoate complet toate preparatele care contin asa ceva. Stim, pare greu, dar nu este chiar atat de dificil.

In primul rand, haide sa descoperim impreuna cateva dintre aspectele negative ale consumului de ulei. Multe persoane consuma multe astfel de produse, iar uleiul folosit nu este unul calitativ. Apropo, despre uleiul presat la rece am mai discutat, asa ca fii sigura ca optezi pentru acesta, odata ce inchei dieta de detoxifiere, care ar putea dura in jur de o luna. Desigur, decizia iti apartine, dar pentru a vedea rezultate optime este nevoie de ceva timp.

Uleiul presat la rece – o adevarata comoara, in zilele noastre

Si nu exageram deloc cand facem aceasta afirmatie. Ai observat ca majoritatea alimentelor prajite, in special in baie de ulei, nu sunt deloc recomandate? Tocmai pentru ca pot afecta serios organismul, in special daca sunt consumate in mod frecvent.

Ce boli poti preveni, daca nu consumi ulei dublu rafinat? Dezechilibre ale enzimelor, problemele digestive, marirea ficatului si a rinichilor si chiar aparitia unor boli canceroase…mai multe poti descoperi aici >>>

Dieta fara ulei. Poti preveni bolile cu succes!

Daca vei renunta complet la ulei, vei scapa si de colesterolul rau. De asemenea, ficatul va fi purificat si va functiona mult mai bine, in scurt timp. Metabolismul va fi mai rapid, la fel si procesele digestive, asa ca nu te mira daca simti ca ai mai multa energie.

Inima si afectiunile cardiovasculare vor fi prevenite cu succes, iar vestea cea mai buna consta in faptul ca vei slabi. Mai mult decat ai crede, pentru ca vei exclude complet uleiul, inclusiv cel din salate. Caloriile nu vor mai fi asimilate atat de usor, asa ca trupul tau va trece printr-un proces de purificare.

Ce poti manca in dieta fara ulei?

Ai voie sa consumi grasimi vegetale, adica avocado, nuci, seminte, migdale, caju, etc. Ce trebuie sa faci este sa gatesti exclusiv fara ulei. Asa ca vei opta pentru fripturile la aburi, cuptor sau pe gratar. De asemenea, legumele si garniturile pe care le vei servi vor fi pregatite fara ulei.

Cele la cuptor ar putea fi cea mai buna varianta, in special ca sunt mai gustoase decat restul. Nu uita sa citesti ingredientele inainte de a cumpara ceva in aceasta perioada. De asemenea, opteaza pentru lactate fara grasimi.

Din fericire, exista variante, iar daca ai putina rabdare vei concepe un meniu care sa sustina aceasta perioada cu succes. Practic, poti gati aproape tot ce iti doresti fara ulei, inclusiv omlete sau supe creme.

Iti recomandam ca in aceasta perioada sa mananci mai sanatos, asa ca lasa la o parte painea si pastele din faina alba, sucurile carbogazoase si deserturile. Iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *