Smoothie de baut inainte de antrenamente. Il incerci?

Daca vrei sa ai mai multa energie atunci cand faci sport atunci acest smoothie de baut inainte de antrenamente va face minuni. Dupa cum ai observat, in ultimii ani smoothie-urile au devenit un real mod de viata. Nu putini sunt cei care le consuma zilnic, chiar in loc de mic dejun.

Este ideal in special pentru acelea dintre voi care nu prea pot manca de dimineata. In acest caz, un smoothie cu fructe de padure, banane si miere te va ajuta enorm sa te simti energica.

De asemenea, un smoothie de baut inainte de antrenamente va sustine fizicul tau si tu vei lucra mai bine exercitiile. Iti indicam sa-l bei cu aproximativ o ora inainte de sport, pentru rezultate eficiente.

Smoothie de baut inainte de antrenamente. Afla cum se prepara!

Smoothie-urile „verzi” sunt printre cele mai eficiente, din punct de vedere nutritional. Iar daca mai are in compozitie mere, banane si ulei de cocos (optional) cu siguranta efectele vor fi si mai bune.

Bineinteles ca poti varia reteta dupa blunul plac, uneori poti pune fructe de padure sau pere in loc de mere, alegerea iti apartine. Dar nu uita sa adaugi si ceva frunze.

Iata reteta de smoothie cu care ne „laudam” astazi:

Ingrediente

– 2 maini de frunze de spanac proaspat (sau congelat)

– 2 cani de lapte de migdale

– un mar mare

– o banana

– o lingura de fulgi de ovaz

– o lingura de ulei de cocos

– 1/2 lingurita de scortisoara

Dupa cum vezi, ingredientele sunt energizante si te vor ajuta sa ai o digestie mai buna, dar si arderi mai intense.

Smoothie de baut inainte de antrenamente – cum il prepari?

Modul de preparare este mai simplu decat credeai. Pur si simplu pui totul in blender si amesteci pana la omogenizare. Vei obtine 2-3 cani de smoothie. Bea o cana si restul depoziteaza-l in frigider pentru maxim o zi.

Cu siguranta iti va placea aceasta bautura energizanta si plina de vitamine!

Smoothie cu ananas si ghimbir. De ce sa-l consumi cand vrei sa slabesti?

Fiind bogate in nutrienti si vitamine, cele 2 ingrediente te vor ajuta sa elimini senzatia de foame. Evident ca nu au multe calorii, asa ca acest smoothie va deveni gustarea ideala dintre mese. Doar in acest mod vei sustine procesul slabirii, avand grija sa ai in dieta alimente care sustin arderile.

Asa ca iti prezentam reteta “minune”:

– o cana de ananas taiat cuburi

– o bucatica de 3 cm de ghimbir maruntit…mai multe detalii despre acest smoothie >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *