Dieta General Motors: slabeste rapid si sanatos

Poate ca nu stiai, dar exista si dieta General Motors, un regim de slabire in care fructele si legumele sunt litera de lege, asa ca vei fi mai supla si mai sanatoasa.

 

In ziua de astazi, din ce in ce mai multe companii de top incearca sa faca mai multe pentru angajatii lor. Asa ca acestia vin cu idei de motivare a salariatilor, cum ar fi programele de wellness. Si nici nu este de mirare. Un angajat multumit de conditiile in care lucreaza va fi mai productiv. Iar sanatatea este pe primul loc, mereu.

Asadar, celebra companie General Motors (GM), a hotarat sa angajeze medici nutritionisti pentru a le oferi angajatilor o dieta ma buna. Asa s-a nascut dieta General Motors. Asadar, angajatii GM care doresc sa slabeasca si sa fie mai sanatosi pot urma un regim in acest sens, sub indrumarea medicilor.

Acestia pot slabi pana la 7 kilograme in 7 zile! Da, ai citit bine, regimul si-a demonstrat eficacitatea.

Dieta General Motors – ce vei manca

Ziua 1

Vei debuta cu o zi dedicata in intregime fructelor. Nu ai nicio restrictie, poti manca dupa bunul plac orice fructe iti doresti, cu exceptia bananelor. Sunt recomandate piersicile, pepenele si rodiile. In acest fel te ve detoxifica complet si iti va prinde bine. Nu uita sa bei si 10 pahare de apa. Vei pierde din grasime, inca din prima zi.

Ziua 2

Cea de-a doua zi va fi cea a legumelor, de orice fel. Incearca sa mananci cat mai crud, adica doar legumele care chiar necesita fierbere, trebuie usor inabusite. Conopida sau cartofii, de exemplu. Incepe cu legumele cu frunze verzi si continua cu cele mai satioase.

Ziua 3

In ziua a treia, dieta General Motors iti propune sa combini fructele cu legumele. Poti servi orice in continuare, cu exceptia bananelor. Este bine sa ai mese dese, la o ora-doua, ca interval. Asadar, poti servi pana la 6 mese in acea zi. Vei avea energie mai multa daca vei manca des.

Ziua 4

In sfarsit poti manca banane. Poti consuma 8, plus 3 pahare de lapte. In aceasta zi mai ai voie si supe de legume. In recomandam supele creme.

Ziua 5

In sfarsit a venit randul proteinelor „serioase”. Carnea de vita va fi la ordinea zilei, continand proteine si fibre. Poti sa consumi pui sau peste, daca nu tolerezi vita. Dieta General Motors recomanda ca in aceasta zi sa mananci si 6 rosii, alaturi de carne. Daca esti vegetarian poti inlocui carnea cu orez brun sau branza de casa. In aceasta zi asigura-te ca bei in jur de 10 pahare de apa. Vei manca pe parcursul intregii zile doar aceste alimente.

Ziua 6

In ziua aceasta vei putea consuma in continuare carne, dar si legume, in ce cantitate iti doresti. Desigur, iti recomandam sa nu exagerezi, pentru a nu ti se face rau. Vei vedea ca mancand in acest fel vei avea un plus de energie.

Ziua 7

Va fi din nou destinata legumelor si fructelor, asa ca fa-ti de cap, mananca ce doresti. Poti adauga si doua portii de orez brun, daca iti este prea foame. Acesta are fibre din belsug si iti va curata organismul. Nu uita de apa!

Dieta General Motors – sfaturi utile

Avand in vedere ca poate fi o schimbare foarte mare de regim, nu este recomandat sa tii dieta General Motors mai mult de 7 zile. Ai putea avea probleme. Este indicat ca in aceasta perioada sa faci si putin sport, pentru a fi sigura ca efectele vor fi cele mai bune. Nu uita de cele 8-10 pahare de apa pe care trebuie sa le bei zilnic.

Cine vrea sa slabeasca rapid si sanatos, a gasit secretul.

Dieta nu este recomandata femeilor gravide, celor care sufera de diabet sau hipertensiune.

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *