Uleiurile esentiale te ajuta sa ai o viata mai buna. Iata de ce!

Despre uleiurile esentiale am discutat in repetate randuri, dar este cazul sa o facem din nou. Nu de alta, dar au nenumarate proprietati care te vor ajuta sa fii un om mai echilibrat.

In primul rand, te pot ajuta sa ameliorezi diferite probleme de sanatate. Vorbim despre stres, insomnii si chiar depresii. Evident ca uleiurile esentiale nu iti vor lua problemele „cu mana”. Dar cu siguranta te vor face sa te simti mai bine in acele momente mai dificile.

Cu totii avem momente de slabiciune. O zi in care nu ne simtim grozav, ne doare capul, suntem impulsivi, etc. Ce ar fi sa ne masam cu putin ulei in acele clipe sau sa ne bucuram de aroma sa prin intermediul difuzorului?

Uleiurile esentiale si proprietatile acestora. Cum te pot ajuta?

Mult mai repede si simplu decat credeai. De exemplu, va fi foarte util sa stii ce fel de ulei sa folosesti in momentele de stres, spre exemplu. Sau atunci cand ai un disconfort.

ATENTIE! Iti precizam inca de la inceput ca trebuie sa cumperi uleiuri naturale. NU te multumi cu cele ieftine, foarte aromate (sintetic) ca nu sunt ceea ce trebuie. Asigura-te ca provider-ul este unul serios, in care te poti increde. Chiar daca sunt mai costisitoare, fii sigura ca merita efortul.

Uleiurile esentiale si proprietatile lor

Pentru stres foloseste:

– ulei de lavanda

– ulei de lamaie

– ulei de bergamota

– ulei de menta

– ulei de pin

– ulei de ylang ylang

Evident ca discutam doar despre uleiurile esentiale, nu altceva. Acestea reprezinta, in esenta, seva plantelor. Cea mai pura forma de a beneficia de efectele uimitoare ale acestora.

Uleiurile esentiale. Ce afectiuni poti preveni?

Pentru insomnie foloseste:

– ulei de lavanda

– ulei de musetel

– ulei de iasomie

– ulei de trandafir

– ulei de neroli

– ulei de ylang ylang

– ulei de lamaie

Pentru anxietate foloseste:

– ulei de bergamota

– ulei de lavanda

– ulei de portocale

– ulei de pin

Pentru durere foloseste:

– ulei de salvie

– ulei de lavanda

– ulei de rozmarin

– ulei de menta

Pentru stari de greata sau voma foloseste:

– ulei de ghimbir

– ulei de menta

– ulei de marar

– ulei de portocala

Respecta instructiunile primite si foloseste-le atat in difuzor cat si in contact cu pielea.

Uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti – care sunt cele recomandante:

– uleiul de lavanda. Incepem cu unul consacrat, care ajuta in nenumarate cazuri, fiind recunoscut pentru proprietatile sale calmante si relaxante. Daca nu ai deja, cumpara un obiect destinat aromaterapiei, pentru a putea inhala uleiul care se va ridica. Este important sa urmezi acest procedeu, daca vrei sa vezi rezultate. Nu este suficient sa il adulmeci sau sa iti pui putin pe mana. In acest fel, iti va scadea pofta de mancare si te vei simti mai linistita, garantat.

– uleiul de ghimbir. La ce nu este bun ghimbirul, te vei intreba. Si pe buna dreptate, are nenumarate proprietati benefice sanatatii. Contine gingerol, substanta care te va ajuta sa asimilezi mai bine vitaminele si mineralele din mancare. Asa ca nu iti va mai fi asa foame, la ceas de seara. Uleiurile esentiate te ajuta sa slabesti, tine de tine sa le folosesti mai des. De asemenea, uleiul de ghimbir atenueaza pofta de dulce, care este foarte mare, pentru unele femei…mai multe despre uleiurile esentiale care te ajuta sa slabesti aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *