Smoothie anti-cancer. De ce sa-l consumi saptamanal?

Acest smoothie anti-cancer pe care urmeaza sa ti-l prezentam merita consumat cat mai des. Iar in cele ce urmeaza iti vom explica pe indelete. Fara doar si poate ca ai auzit vorbindu-se despre superalimente, care te pot ajuta sa mentii o stare de sanatate perpetua.

Poate te-ai intrebat si tu cum te pot proteja aceste mancaruri si de ce ar trebui sa consumi un smoothie anti-cancer, de exemplu. Evident ca exista studii si dovezi in acest sens. Iar aceste ingrediente pe care ti le prezentam chiar si-au demonstrat eficacitatea in timp.

Ca sa nu mai spunem ca stramosii nostri le foloseau inca din vremuri stravechi, in caz ca mai aveai nevoie de o confirmare…Boala canceroasa poate supravietui doar intr-un mediu acid. Asa ca astazi vom intelege cum putem ramane intr-o stare bazica, pentru a mentine o sanatate optima.

Smoothie anti-cancer. De ce aceasta boala face ravagii?

Pentru ca dieta nesanatoasa este o „boala” in sine. Ne referim la faptul ca oamenii nu se hranesc corespunzator, ba chiar din contra. Consuma tot mai multe alimente nocive, acide, care nu fac decat sa sustina celulele canceroase.

Vorbim aici despre alimente de tip fast-food, sucuri carbogazoase, carne, oua si lactate in exces, tigari, alcool, dulciuri si multe altele.

Practic, oamenii consuma zilnic doar alimente care nu sustin de nicio culoare starea de sanatate a organismului. Asa ca boala canceroasa se instaleaza cu usurinta intr-un organism neprotejat. Cei care sunt din fire stresati, au kilograme in plus si mananca in acest fel, au toate sansele sa se imbolnaveasca…Ca sa nu te mai miri de ce apar atatea cazuri in ultima vreme.

Evident ca aceasta afectiune cronica poate fi evitata, dar totul incepe in farfurie. De asemenea, este bine sa consumi la gustari tot felul de fructe si legume proaspete, menite sa te protejeze.

Iata care sunt alimentele care previn cancerul:

Usturoi crud. Are in compozitie antioxidanti de exceptie, precum alicina, care elimina cu succes radicalii liberi din organism. De asemenea sustine imunitatea, scade tensiunea arteriala si nivelul colesterolului, imbunatateste functiile creierului si este un detoxifiant natural. Nu uita sa pui 1-2 catei de usturoi crud in preparatele tale, de cate ori ai ocazia.

Broccoli. Una dintre cele mai prolifice legume crucifere. Este “inrudit” cu kale, varza si evident conopida. Bogat in fitochimicale si antioxidanti, broccoli ...citeste mai multe aici >>>

Smoothie anti-cancer. Cum se prepara bautura minune?

Acum ca am inteles putin de ce apare aceasta maladie, este important sa stim cum sa ne protejam. Daca vom consuma turmeric, ghimbir, lapte de cocos in loc de cel animal, cu siguranta riscul de a ne imbolnavi va scadea considerabil.

Aceste alimente pe care urmeaza sa ti le prezentam ar trebui sa exista in alimentatia ta in mod curent.

Iata cum se prepara acest smoothie anti-cancer:

Ingrediente

– o cana de lapte de cocos

– o banana

– o lingura de ulei de cocos

– 1/2 mango

– 1/2 lingurita de turmeric

– 1/2 lingurita de scortisoara

– 1/2 lingurita de ghimbir

Mod de preparare

Se vor da toate aceste ingrediente la blender, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Poti consuma dimineata si la pranz, inainte de mese. Stim ca aceste ingrediente se pot dovedi a fi putin mai costisitoare, dar poti fi sigura ca merita. Plus ca uleiul de cocos se poate folosi si la gatit, scortisoara merge de minune in cafea, iar ghimbirul se potriveste cu multe smoothie-uri.

Afinele, murele, spanacul, capsunele, sfecla ( in special sucul de sfecla cu morcovi), rosiile, ceaiul verde sunt alte alimente care ar trebui consumate deseori. Protejeaza si chiar vindeca organismul, asa ca mananca-le din belsug.

Consuma mai des astfel de alimente, elibereaza-te de stres si bucura-te de o viata sanatoasa si armonioasa!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *