Ce dieta urmeaza Eva Longoria? Asa se mentine in forma

Dupa cum stii, dieta este esentiala pentru trup, iar Eva Longoria este constienta de acest aspect. Asa ca nu este de mirare ca isi monitorizeaza greutatea si are grija la ceea ce mananca.

De multe ori putem avea senzatia ca mancam sanatos si „de regim”, dar lucrurile nu stau mereu asa. In special cand nu acorzi atentia cuvenita. Dieta urmata de Eva Longoria arata ca trebuie sa fii  perseverent si disciplinat. De exemplu, vedeta a scos anumite mancaruri din regimul ei zilnic. Iar in acest mod a reusit sa revina trupul sau uimitor, la putin timp dupa nastere.

Cum a reusit? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza.

Dieta urmata de Eva Longoria. La ce a renuntat actrita?

Ca sa ai o silueta fara cusur, va fi nevoie de sacrificii. De exemplu, este necesar sa renunti la anumite ingrediente pentru cateva luni. Eva a renuntat la zahar si carbohidrati imediat dupa nastere.

Asa ca la doar cateva luni a afisat o silueta incredibila, desi luase multe kilograme in timpul sarcinii…De asemenea, actrita nu a consumat vin in aceasta perioada, a declarat pentru Us Weekly.

Actrita in varsta de 44 de ani a mai specificat ca mananca multe cruditati, fructe si legume proaspete. De asemenea, isi incepe ziua cu un mic dejun copios, cu legume, castraveti si oua, pentru a avea energie intreaga zi. De fapt, castravetii cu lamaie sunt una dintre gustarile sale preferate.

Longoria evita sa manance carne rosie, preferand mai degraba pestele cu legume inabusite. A inlocuit si carnea de pui cu cea de curcan. Evident ca aceste carnuri sunt slabe in grasimi, asa ca nici nu este de mirare de ce actrita arata atat de bine.

Dieta tinuta de Eva Longoria. Vedeta mai are un secret!

Longoria a mai declarat si faptul ca NU cumpara mancare gata facuta. Desigur stii ca aceasta poate contine tot felul de chimicale, plus ca ingredientele folosite de restaurante nu sunt mereu cele mai bune. Asa ca Eva Longoria gateste zilnic, aceasta fiind si una dintre pasiunile sale.

Prefera sa opteze pentru tortilla cu legume si fasole rosie la micul dejun, in special atunci cand nu are timp sa manance si la pranz asa cum si-ar dori.

La gustare mai opteaza pentru fructe, iaurt, sau chiar chipsuri de legume. Dar nu te entuziasma, actrita isi prepara singura chipsurile, chiar la ea acasa. In acest fel stie ce mananca si nu isi mai face griji pentru silueta.

Longoria recomanda gustarile intre mese, pentru a nu trai o stare perpetua de foame. Evident ca actrita face sport, in special exercitii abdominale si cardio, pentru a arde grasimile cu succes.

Dieta Eva Longoria. Cum arata meniul unei zile?

Cum am specificat deja, la micul dejun serveste tortilla cu legume sau oua cu salata de castraveti, avocado, rosii, etc. Deci vorbim despre o prima masa copioasa. La pranz mananca peste sau curcan la gratar cu legume inabusite sau fierte. De obicei, la cina serveste broccoli cu somon, sparanghel cu peste la cuptor, etc.

Dupa cum vezi, actrita nu face excese, asa ca nici nu este de mirare ca arata atat de bine. Esti gata sa urmezi si tu dieta Eva Longoria?

Ce consuma vedetele de dimineata – nu uita de fructele proaspete

Fructele abunda in vitamine, minerale, fibre si nutrienti. Asa ca nu le evita, in special cand vrei sa ai grija de silueta. Nu uita de fructele de sezon. Murele, afinele, zmeura, capsunele si pepenele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica.

Asa ca mananca cereale cu fructe sau fa-ti un smoothie cu cele enumerate mai sus…citeste mai multe aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *