Apa de sfecla – vindeca cu succes bolile pulmonare

Poate ca nu stiai, dar apa de sfecla este una dintre acele minuni ale naturii pe care nu ar trebui sa le ignoram. In special ca este un leac la indemana oricui, care te poate ajuta enorm in viata.

Despre sfecla am mai vorbit si stii deja ca beneficiile acesteia sunt nenumarate. Are proprietati antioxidante remarcabile, tocmai de aceea poate preveni si chiar trata cancerul. Si multe alte boli, asa cum vom afla imediat.

Apa de sfecla se foloseste inca din timpuri stravechi si poate nu ar fi rau sa reinviem aceste obiceiuri tocmai acum. Medicamentele ne pot ajuta, dar nu trebuie ignorate nici remediile naturiste.

Apa de sfecla – sustine starea de sanatate

Aceasta reteta pe care urmeaza sa o prezentam este o adaptata de Valeriu Popa, inginerul celebru pentru leacurile sale naturiste. Acesta si-a dedicat viata vindecarii holistice, incurajand oamenii in acest proces.

Dar sa ne intoarcem putin la sfecla si sa ne reamintim proprietatile sale exceptionale. Esentiala in curele de detoxifiere, sfecla sau sucul de sfecla ar trebui consumate mai des.

Ce alte efecte mai are sfecla rosie asupra organismului tau?

1. Vindeca bolile canceroase. Sigur ai auzit pana acum despre aceste studii. Nu putini sunt cei care au baut sfecla timp indelungat si au reusit sa isi curete trupul de boli. Sfecla rosie poate contribui la stabilizarea PH-ului in corp, ajutandu-ne sa devenim mai “alcalini”.

2. Nu ingrasa. Poti manca sau bea suc de sfecla linistita, avand in vedere ca acesta nu te va face sa te ingrasi. Are putine calorii si imbunatateste metabolismul. Are doar 40 de calorii la suta de grame, asa ca o poti consuma in voie….afla totul despre sfecla aici >>>

Apa de sfecla – reteta celebra a dr. Valeriu Popa

Asa ca, astazi vei invata cum sa tratezi bolile de plamani, bronsitele, pneumoniile si chiar tuberculoza. Poate completa cu succes si alt tratament, asa ca nu este nimic daca mai iei si altceva, in paralel.

Apa de sfecla – cum se prepara si administreaza?

Ingrediente

– 2 kilograme de sfecla

– apa fiarta

Mai ai nevoie si de 2 recipiente mari din sticla, de 8 sau 10 litri fiecare. Sfecla se va da pe razatoare si se va pune in cele 2 borcane, in proportii egale. Apoi se va turna apa fierbinte pana borcanul este plin. Se va lasa pana a doua zi, dupa care se va incepe consumul acestui lichid, in loc de apa. Da, poti bea chiar si 2 litri.

Pentru a avea rezultate foarte bune, ar fi bine sa bei apa de sfecla pret de 2-3 luni.

Sucul de sfecla rosie fermentata sau borsul de sfecla. Ce boli poate preveni?

Despre sfecla rosie fermentata sau murata cu siguranta ai auzit vorbindu-se si probabil ca este una dintre salatele care-ti plac. Iar vestile bune nu se opresc aici! Sfecla rosie fermentata este minunata in mai multe privinte. Sfecla are un continut ridicat de zaharuri, dar poti fi sigura ca este minunata…detalii aici >>>

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *