Reteta de salam de biscuiti fara zahar – de POST

Cu siguranta vei dori sa prepari acest salam de biscuiti fara zahar, in special daca iti plac dulciurile facute in casa. Este o perioada in care stam mai izolati, asa ca vei avea mai mult timp ca in alte zile.

Tocmai de aceea iti propunem acest salam de biscuiti fara zahar, pe care toti il vor adora. Cum se prepara? Mai simplu decat ai crede, asa ca nu uita ingredientele data viitoare cand mergi la cumparaturi.

Acest dulce merge foarte bine la cafea, asa ca savureaza-l in fiecare dimineata. Desigur ca este ideal si pentru cei mici, in special ca este fara zahar.

Salam de biscuiti fara zahar – reteta completa

Stim ca probabil nu mai ai rabdare, asa ca iti vom prezenta imediat toate detaliile. Iti specificam ca ar fi bine sa cumperi biscuiti integrali, in loc de cei traditionali, acestia sunt mult mai sanatosi.

Untul de cocos, laptele vegetal si curmalele ar trebui sa fie de asemenea in cosul tau de cumparaturi. Haide sa vedem despre ce este vorba:

Ingrediente

– 200 grame biscuiti integrali

– o cana de curmale

– 2 canite de nuci

– 2 linguri pudra de cacao

– 1/2 lapte vegetal

– 3 linguri unt de cocos

– 2 lingurite esenta de rom

Salam de biscuiti fara zahar – iata cum se prepara

Piseaza foarte bine biscuitii, pana ii maruntesti. Nucile le poti pune in blender pentru a le marunti, iar apoi le poti amesteca cu faina de biscuiti rezultata.

Dupa aceea, adauga curmalele, untul de cocos, esenta de rom si laptele vegetal in blender si amesteca pana vei obtine o pasta omogena. Evident ca urmeaza sa amesteci totul cu biscuitii si nucile si poti modela dupa bunul plac.

Nu uita sa-l lasi la rece cateva ore bune, apoi poti servi, te va incanta aroma sa! Sa iti mai spunem ca este si un preparat exceptional de post?

Retete de post cu ciuperci – trebuie sa le incerci!

Ciorba de burta cu ciuperci pleurotus

Ingrediente

    500 grame ciuperci pleurotus

    1 ceapa

    4 morcovi mici

    2-3 gogosari murati (din otet)

    1 lingura de faina...vezi reteta completa aici >>>

Sursa foto: Adevarul.ro

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *