Dieta primaverii 2020. Cum sa te mentii in aceasta perioada?

Fie ca vrei sa slabesti, sa te mentii sau pur si simplu sa ai un sistem imunitar mai puternic poti fi sigura ca dieta primaverii 2020 te va sustine. In aceasta perioada tulbure este bine sa mancam cat mai sanatos. Si sa avem grija de trupul nostru pentru ca, pana la urma, criza va trece. Si sigur nu vrei sa ai cu 15 kilograme in plus!

In special ca suntem in sezonul cald, ceea ce inseamna ca natura a prins viata, iar afara va fi tot mai cald. Asa ca, in dieta primaverii 2020 este bine sa ai grija in continuare de trupul tau. Poate fi o perioada foarte buna pentru a manca sanatos si a face sport.

Din fericire, poti face aceste lucruri chiar la tine acasa!

Dieta primaverii 2020 – ai grija de trupul tau

Multi au tendinta de a face excese, pentru ca stau foarte mult in casa. Dar aceasta nu este o scuza. Ce ar fi sa folosesti aceasta perioada pentru a manca mai sanatos? Sau pentru a pune in practica, in sfarsit, acele exercitii de yoga si aerobic? Cu totii avem nevoie de timpul nostru si sigur sunt lucruri pe care voiai sa le faci. Si te gandeai mereu ca ai nevoie de timp pentru asta.

In dieta primaverii 2020 poti sa:

– faci miscare. Aerobic, pilates, yoga, tonifiere, cardio…Orice poti gasi pe internet, asa ca bucura-te de acele tutoriale. Fa in fiecare zi alt timp de exercitii si bucura-te de un corp mai armonios

– mananci corect. Gateste sanatos, cumpara cele mai bune produse si nu te zgarci. Atunci cand mergi la serviciu sigur dai multi bani pe mancare. Ce ar fi sa-i investesti in cele mai calitative ingrediente? Apoi gateste ceva sanatos, chiar la tine acasa. Nu uita sa variezi meniul.

Dieta primaverii 2020 – cum arata un meniu sanatos?

– ca sa iti mentii silueta, ar fi bine sa nu mananci dupa ora 19 si sa nu uiti sa faci miscare zilnic. In special daca ai stat mai mult in casa, in aceste zile. Asadar, este important sa ai 3 mese pe zi, dar mai usoare, ca de primavara.

Meniu in dieta primaverii 2020:

Mic dejun: bol cu cereale integrale, lapte vegetal, un fruct de sezon, seminte, nuci, etc si o cana de cafea sau ceai

Gustare: un mar

Pranz: Peste la gratar cu fasole verde, o supa crema de legume

Gustare: o mana de nuci

Cina: orez integral cu legume la cuptor, un ceai de tei

Sigur ca in acest mod iti vei mentine in forma silueta si chiar vei slabi. Acest meniu nu depaseste 1400 de calorii, asa ca este perfect. Poti sa variezi meniul dupa bunul plac, dar nu uita sa faci conbinatii inteligente. Fara cartofi cu carne cat este ziua de lunga. Incearca si mancare de linte cu pui, gratar cu broccoli, legume la cuptor cu curcan, etc. Supele creme sunt perfecte si asigura starea de satietate dupa care tanjesti.

Nu uita sa mananci multe fructe si legume, pentru ca abunda in vitamine si minerale, asa ca sunt perfecte pentru imunitate.

Alimente care intaresc sistemul imunitar – de ce sa le consumi des?

Pentru ca vei pune raceala si gripa pe fuga. Nu este necesar sa iei vitamine de tip pastile. Iar cercetatorii au demonstrat ca cel mai bine asimilam aceste minerale si vitamine atunci cand le luam direct de la sursa. Iar sursele sunt, evident, fructele, legumele, semintele, etc.

Alimente care intaresc sistemul imunitar:

– usturoiul. Stim ca nu este foarte popular, in special …vezi mai multe alimente pentru imunitate aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *