Viitorul copilului tau – alege ce este mai bun!

Sigur esti interesata de viitorul copilului tau si vrei sa-i oferi cea mai buna educatie! Tocmai de aceea astazi dorim sa-ti vorbim despre instrumente care il pot ajuta.

Copilul tau este in clasa I. Evident, vrei ca startul copilului tau in viata sa fie unul reusit: sa-i placa scoala, sa invete si sa ajunga departe.

Chiar daca nu te gandesti la asta, intrarea copilului tau intr-un sistem bine definit – scoala – inseamna pentru el un soc emotional. Mai mare sau mai mic, in functie cat de bine pregatit este.

Ofera-i copilului tau acum un instrument care-l pregateste emotional pentru acceptarea si integrarea provocarilor pe care clasa I le ridica.

Viitorul copilului tau – clasa I si primele provocari in viata

Teste distractive de Limba romana si Matematica pentru clasa I

Culegerea dezvolta deprinderi utile precum:
• comunicare
• exercitiu aritmetic
• conexiuni logice
• perspicacitate, spirit de observatie
• creativitate
• imaginatie

aptitudini excelente pentru crearea confortul emotional al copilului tau odata ajuns in clasa I. Nu te gandi ca are obisnuinta orelor din clasa pregatitoare! Nu-i deloc acelasi lucru! Frecventa testarilor si a evaluarilor impunand un cu totul alt ritm de integrarea a materie.

Culegere de teste distractive de Limba romana si Matematica pentru clasa I, detalii aici >>>

Viitorul copilului tau – clasa a II a, cu noi provocari

Copilul tau este in clasa a II-a? E timpul ca el sa invete sa gandeasca logic. Astfel va acumula informatiile fara efort si mult-mult mai eficient.

De ce sunt testele distractive atat de eficiente in procesul de pregatire scolara?

Motivul e foarte simplu – aceste teste NU sunt vazute de copil ca niste teme. Si asta deoarece ele sunt de fapt intrebari adaptate varstei lui, care au ca punct de plecare un text literar, o imagine, un desen. Aceste teste pun accent pe intelegerea lucrurilor, pe logica si, in cele din urma, fac un lucru esential: il invata pe copilul tau sa gandeasca.

Sunt 50 de teste inspirate de celebrele teste PISA axate pe stapanirea cunostintelor si a deprinderilor de baza necesare in viata adulta, pentru educatia permanenta, pentru piata muncii etc.

Comanda acum Culegerea de teste rezolvate la limba romana si matematica pentru clasa a II-a, PRET REDUS >>>

Viitorul copilului tau – Gramatica distractiva pentru clasele III-IV

O persoana care nu face greseli gramaticale este perceputa automat drept o persoana inteligenta, educata, care a citit ceva carti la viata ei si care ofera astfel o garantie (fie si doar teoretica, dar o garantie!) ca va face treaba buna in domeniul ei de activitate. Avantaj clar, deci, pentru cei care scriu si vorbesc corect! Teste rezolvate pentru clasele a III-a si a IV-a, realizata de o echipa de profesori experimentati, condusi de dna. prof. Mitoi Gianina-Maria!

Este o lucrare unica ce contine peste 700 de exercitii concepute special cu o componenta distractiva, astfel incat copilul tau sa invete gramatica de placere!

Succesul este garantat.

Nu pierde din vedere urmatorul aspect:

ciclul primar este, fara indoiala, cea mai importanta perioada a pregatirii scolare, cand se formeaza niste abilitati de baza si cand cel mic incepe:

  • sa stapaneasca limba literara
  • sa inteleaga gramatica
  • sa comunice in scris si oral
  • sa isi dezvolte gandirea abstracta
  • sa isi creeze nevoia de lectura,

Gramatica distractiva pentru clasele III-IV si multe alte lucrari cu pana la 35% REDUSE gasiti aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *