Cum sa il faci pe cel mic sa invete chiar si in vacanta? Cea mai simpla metoda

Draga parinte, stim, copilul tau intra in vacanta. E o perioada binemeritata de relaxare, desigur. Dar totodata, din punct de vedere scolar, este si o perioada periculoasa: o pauza totala de aproape 3 luni il poate face pe copilul tau sa uite tot ce a acumulat pana acum, ceea ce inseamna ca la toamna va fi necesar un efort suplimentar de reamintire, efort care se poate dovedi nu numai obositor, ci si descurajant.

Solutia e simpla: pastrarea unui contact permanent cu materia pe timpul vacantei, un contact dozat excelent constand in doar cateva exercitii pe zi care nu ii vor consuma copilului din timpul de recreere (vital pentru dezvoltarea sa sanatoasa).

Doar 2-3 exercitii pe zi pe timpul vacantei si inceputul anului scolar 2023-2024 se va dovedi extrem de lin si de incurajator si, mai ales, fara stres!

IMPORTANT! Beneficiezi de un pret redus cu pana la 50% si Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 150 de lei!
In plus, la orice comanda, primesti un cadou din partea noastra: lucrarea „Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai”, DETALII AICI >>>

Cum sa il faci pe cel mic sa invete chiar si in vacanta?

Poti comanda din LISTA de mai jos, cele mai bune lucrari ale specialistilor Rentrop & Straton:

Pachet dictionare: 1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana + 1000 de cuvinte scrise cu cratima

  1. ‘1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana’ este o lucrare-ghid, menita sa-l scoata din zona nesigurantei nu doar pe el, copilul tau, ci chiar si pe tine, adult reponsabil, constient de importanta exprimarii corecte in limba materna.
  2. ‘1000 de cuvinte scrise cu cratima’ este o lucrare-ghid menita sa-i scoata din zona nesigurantei pe toti elevii ciclului primar si gimnazial. Dar nu numai pe acestia, ci pe toti cei care simt nevoia sa-si improspateze memoria sau vor sa-si dea un update de ultima ora! Studiind dictionarul, elevii vor invata corect modul de utilizare a cratimei, luand contact cu toate ipostazele in care aceasta apare.

Comanda acum pachetul pentru reusita copilului tau cu o REDUCERE de -50% >>>

GRADINITA + CLASA 0: Fise + Teste distractive

  1. Lucrarea ‘Fise distractive pentru gradinita’ contine 100 de fise distractive si educationale, toate din cele mai variate domenii, dedicate copiilor cu varsta intre 3-6/7 ani. Contine: Fise educationale de invatat numerele, Fise logice si distractive, Fise pentru recunoscut litere etc. Tot ce il atrage pe copilul dvs. este pus sub o forma distractiva si cat mai interesanta.
  2. Lucrarea ‘Teste distractive pentru clasa pregatitoare are un rol esential in procesul de invatare, mai ales la copiii de varste fragede, testele distractive (invatarea prin joc) sunt larg folosite pentru a le crea acestora: senzatia de siguranta, confort emotional, placere; mediul optim de absorbtie a informatiei; posibilitatea de a creste, de a evolua fara stresul lectiilor obositoare si plictisitoare.

Comanda acum pachetul pentru reusita copilului tau cu o REDUCERE de -30% >>>

Cum sa il faci pe cel mic sa invete chiar si in vacanta – matematica sau romana?!

CLASELE III-IV: Exercitii distractive de Gramatica si Matematica

  1. Lucrarea ‘Gramatica distractiva’ contine peste 700 de exercitii concepute special cu o componenta distractiva, astfel incat copilul tau sa invete gramatica de placere! Aceasta lucrare il ajuta pe copilul tau sa stapaneasca limba literara; sa inteleaga gramatica; sa comunice in scris si oral.
  2. Culegerea ‘Matematica distractiva’ constituie un suport excelent pentru pregatirea corecta si eficienta la matematica. Lucrarea contine peste 200 exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a care respecta intocmai materia studiata la clasa. Culegerea constituie un suport excelent pentru pregatirea corecta si eficienta la matematica.

Comanda acum pachetul pentru reusita copilului tau cu o REDUCERE de -30% >>>

CLASELE 0-IV – Culegere fise lucru pentru invatarea limbii engleze

Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului tau sa invete la perfectie limba engleza! Concret, metoda consta, foarte pe scurt, in efectuarea de exercitii distractive, prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft elegant, foarte usor de utilizat, cu un scris usor lizibil si foarte cool, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor.

Rezolvarea acestor fise practice este rasplatita prin diplome tiparite (incluse in biblioraft). Fisele din biblioraft concentreaza toata informatia continuta intr-un ghid complet de invatare a limbii engleze. Fisele extrag esentialul, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o forma distractiva, foarte usor de retinut, cu formulari sugestive extrase din comunicarea cotidiana a vorbitorilor nativi de engleza.

Comanda acum pachetul pentru reusita copilului tau cu o REDUCERE de -50% >>>

GRABESTE-TE! Reducerile (mai) sunt valabile doar pentru o perioada scurta de timp! IATA LISTA COMPLETA AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *