5 rochii de seară perfecte pentru trecerea dintre ani

Revelionul este cel mai așteptat eveniment festiv al sezonului rece, așa că trebuie să îți pui la punct ținuta vestimentară din timp. Vânătoarea pentru alegerea unei rochii de seară perfecte se poate dovedi o adevărată provocare fiindcă nu trebuie să ții cont doar de tipul siluetei tale, ci și de locație.

Îți prezentăm în continuare cinci modele de rochii de seară, care sunt o alegere vestimentară perfectă pentru trecerea dintre ani, și cum să le alegi corect în funcție de locație.

1. Rochie de seară cu paiete

Asigură-te că atragi privirile tuturor celor din jurul tău cu ajutorul unei rochii de seară îmbogățită cu paiete. Mizează pe o piesă care îți „mângăie” delicat forma corpului, cu o croială mai simplă pentru un efect impresionant. Un model scurt, cu mâneci bufante, care lasă senzual spatele la vedere se va dovedi o alegere inspirată pentru petrecerea de Anul Nou.

Completează ținuta festivă cu accesorii delicate pentru a nu afecta echilibrul vestimentar. Nu uita că rochia trebuie să fie vedeta outfitului tău de seară. O pereche de pantofi stiletto bronze și câteva bijuterii cu aspect delicat și feminin vor completă cu succes ținuta. Acest model poate fi purtat în club și la restaurant.

rochie-de-seara-din-paiete

2. Rochie de seară roșie

Culoarea roșie este semnătura de stil a unei femme fatale și un simbol care aduce noroc dacă este purtat la trecerea dintre ani. Alege modelul în funcție de locul în care vei petrece Revelionul. Piesele mai sexy sunt potrivite pentru o petrecere în club, cele lungi sunt perfecte pentru un restaurant select, iar cele midi, cu aspect cuminte se potrivesc de minune pentru reuniunile făcute în locuințele rudelor.

Dacă anul acesta vei petrece Revelionul într-un cadru familiar, te vei simți incredibil îmbrăcată într-o rochie midi elegantă, realizată dintr-o țesătură uni combinată cu catifea și voal.

rochie de seara rosie

3. Rochie de seară scurtă din catifea


Dacă vrei să îți evidențiezi picioarele sexy, mizează pe o rochie de seară scurtă. Catifeaua rămâne în continuare unul dintre cele mai îndrăgite materiale ale sezonului rece, așa că merită din plin să faci această investiție vestimentară.

Un model de rochie uni încrețită, cu mâneci trei sferturi se va dovedi aliatul frumuseții tale în noaptea de Revelion. Completează outfitul cu o perche de pantofi stiletto ori cu o pereche de botine elegante, un clutch minimalist și o pereche de cercei statement. Vei ieși în evidență fără să depui prea mult efort.

Descoperă și alte modele de rochii de seară pe mizar.ro.

rochie de seara din catifea

4. Rochie de seară din mătase


Revelionul este ocazia perfectă să porți rochii de seară din materiale prețioase, cu design rafinat, care îți pun în evidență farmecul feminin. În cazul în care vrei să eviți opțiunile cromatice clasice – negru, roșu și auriu, optează pentru verde smarald.

Te vei simți ca o zeiță într-o rochie lejeră din mătase naturală combinată cu dantelă. Accesorizeaz-o cu o curea fancy și bijuterii aurii pentru un look senzual din cap până în picioare. Singurul condiment vestimentar care mai lipsește din acest peisaj fashion este atitudinea ta încrezătoare.

rochie de seara din matase

Rochie de seară lungă

Niciun model de rochie de seară nu egalează farmecul celui lung de tip sirenă. Deși îți acoperă picioarele în întregime, este uimitor cum reușește să emane un aer extrem de seducător. Secretele stau în miser și în liniile rafinate pe care le are.

Alege un item cu spatele gol pentru un plus de senzualitate. Iar dacă ești în căutarea unei doze glam, atunci paietele reprezintă direcția potrivită. În ceea ce privește accesorizarea unei rochii de seară lungi, alege pantofi stiletto cu toc înalt, un clutch strălucitor și bijuterii statement. Le vei face concurență celebrităților care își fac apariția la evenimente speciale

rochie de seara lunga

Care este modelul tău de rochie de seară preferat?

Foto principala: envato.com

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *