Alimentele afrodisiace – pentru o viata mai picanta!

Alimentele afrodisiace te pot ajuta sa condimentezi putin viata ta amoroasa. Asa ca nu le neglija si include-le mai des in dieta ta. Stim, te gandesti la ce minuni ar putea descatusa aceste mancaruri? Ei bine, o sa fii surprinsa sa afli ca acestea te pot ajuta sa aduci sare si piper in viata ta.

Asadar, de ce sa nu incerci alimentele afrodisiace? In fond, ce ai de pierdut? Este important sa mentinem viu interesul de a avea o viata amoroasa cat mai satisfacatoare. Indiferent de cati au trecut de cand esti cu iubitul sau sotul tau.

Asa ca haide sa nu mai pierdem vremea si sa condimentam un pic viata ta!

Alimentele afrodisiace – cu ce sa incepi?

Ciocolata. Preferata tuturor, iar vestile bune nu se opresc aici. Se pare ca pune sangele in miscare, la propriu. Feniletilamina prezenta in ciocolata face ca pofta de sex sa se instaleze, asa ca nu o neglija. Si nu uita sa o oferi si iubitului tau…

Cimbru. Stim, nu te asteptai la asa ceva. Dar este o veste buna sa stim ca si acesta poate condimenta putin atmosfera, la propriu. In special ca acest condiment merge atat in mancarurile cu carne, dar poti varia. Se bea si ceai din cimbru si crede-ne ca este chiar delicios. In special in combinatie cu putina miere sau stevia, daca tii la silueta. Bea o cana pe zi, poate chiar seara, alaturi de partenerul tau.

Mierea. Atat de versatila si cunoscuta inca din antichitate pentru proprietatile sale unice. Nu o neglija si bucura-te de aroma sa gentila mai des. Ajuta in metabolismul estrogenului si sustine o viata amoroasa sanatoasa. Desigur ca este indicat sa o consumi atat tu cat si partenerul tau.

Alimentele afrodisiace – ce zici de ardeii iuti si avocado?

Poate ca nu te asteptai, dar si acestea au un rol esential pentru o viata sexuala activa si sanatoasa.

Ardeiul iute este cunoscut pentru aceste proprietati inca de mult timp si continua sa uimeasca, datorita faptului ca ajuta la eliberarea endorfinelor. Asa ca fii gata sa simti cum te incalzesti si iti creste apetitul pentru o seara amoroasa de exceptie alaturi de iubitul tau. Iar ardeii iuti pot fi adaugati in majoritatea mancarurilor, inclusiv in paste sau chiar cartofi la cuptor.

Avocado. Pe langa faptul ca este super gustos si hranitor, fiind o grasime vegetala exceptionala, ne poate ajuta si la acest capitol. De ce? Datorita faptului ca imbunatateste circulatia sangelui si previne afectiunile de inima. Este considerat un afrodisiac inca din antichitate. Asa ca nu este nimic nou, daca la asta te gandeai.

Cuisoarele. Previn problemele de erectie, asa ca sunt ideale pentru barbati. Au multe alte proprietati medicinale de exceptie, dar este bine de stiut ca stimuleaza virilitatea masculina. Cuisoarele ajuta si digestia. Previne durerile de stomac, balonarile, iritarea stomacului. Te va ajuta sa previi inclusiv indigestia. Iti recomandam in aceste situatii ceaiurile de cuisoare.

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *