Iti cad genele? Iata ce poti face

Iti cad genele si nu intelegi de ce in ultima vreme nu mai sunt la fel? Motivele pot fi variate, de la rimelul pe care il folosesti pana la acceptarea faptului ca varsta le poate afecta…Nu te intrista, ni se intampla tuturor.

Parul se rareste odata cu trecerea anilor, asa ca nu este deloc ciudat sa fie afectate si genele.

Dar nu iti face griji. Special pentru tine vom prezenta mai multe metode prin care poti preveni aceste probleme. Atunci cand iti cad genele, exista multe posibilitati.

De exemplu, se poate petrece acest lucru din cauza unei afectiuni hormonale sau chiar din pricina deficientelor de vitamine si minerale. Dar haide sa vedem ce poti face pentru a avea gene mai lungi, din nou.

Iti cad genele, dar exista si solutii!

Uleiul de ricin. Perfect pentru stimularea cresterii si parului, asa ca incearca-l mai des. Si pentru par, in special daca nu il ai vopsit. Poti face masti cu ulei de masline si ulei de ricin, inainte de a face baie. Revenind la gene, acest ulei va stimula cresterea, asa ca aplica-l in fiecare seara, cu o ora inainte de culcare. Elimina microbii, iar genele tale vor prinde „forte” noi.

Uleiul de rozmarin. Are efect similar, adica stimuleaza cresterea si regenerarea genelor, asa ca nu il evita. Aplica-l pe gene de fiecare data cand ai ocazia. Poti folosi o periuta mai veche de la rimel, pe care ai curatat-o si spalat-o in prealabil.

Iti cad genele? Cumpara un ser special

Cumpara produse dedicate. Exista seruri speciale pentru gene, pe care le poti gasi in farmacii. Acestea au capacitatea de a stimula rapid cresterea genelor si sunt mai rapide decat variantele naturiste. Si acelea functioneaza foarte bine, doar ca trebuie sa ai mai multa rabdare pana se vor vedea rezultatele.

Cumpara produse care contin aminoacizi, acestia au in compozitie peptide, care protejeaza firele de par, facandu-le mai puternice si elastice.

Demachiaza-te in fiecare seara. Nu uita sa folosesti produse calitative si sa insisti, cu blandete, in zona ochilor, pana orice urma de mascara s-a dus.

Daca iti cad genele…incearca uleiul de masline

Ulei de masline. Minunat si pentru gene, dar si piele, poate avea efectul unei creme emoliente. Aplica-l dupa ce te-ai demachiat bine inainte. Uleiurile naturale sunt minunate si pentru infrumusetare, asa ca ar trebui sa le folosesti mai des.

Aparatul de ondulat gene…nu este deloc o idee buna! Renunta la el sau foloseste-l la ocazii sau in alte circumstante, cand vrei sa impresionezi cu machiajul tau. Apropo, acest dispozitiv se va folosi atunci cand ai genele curate, NU date cu rimel! Foarte important de inteles acest aspect, daca vrei ca totul sa decurga bine si sa ai gene sanatoase.

Spala mereu ondulatorul de gene si mentine-l curat, pentru a fi sigura ca nu poti avea o infectie, din aceste motive.

Cum sa ai gene mai lungi – si aloe vera poate fi de folos

Aloe vera. Cumpara o planta de aloe vera, este minunata si are nenumarate beneficii in procesele de infrumusetare. Asa ca, daca vei masa zona pleoapelor cu sucul unei frunze de aloe, vei vedea efectele in scurt timp. Desigur ca va trebui sa te speli pe ochi de abia a doua zi dimineata. In acest fel vei lasa sucul de aloe sa actioneze pentru mai mult timp

Masaj. Cine a spus ca pleoapele nu au nevoie de masaj?! Poti sa fii sigura ca aceasta premisa este excelenta, atat timp cat vrei ca genele tale sa fie mai lungi, in mod natural. Asa ca inainte de culcare, nu uita sa masezi gentil pleoapele si sa vezi efectele pozitive care se vor manifesta, in scurt timp…vezi mai multe trucuri pentru gene mai lungi >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *