Femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente! Afla DE CE

Poate ca nu stiai, dar un studiu sustine ca femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente si chiar mai sanatoase! O veste surprinzator de buna pentru toate acele femei care isi faceau probleme ca au un fund prea…generos. Ei bine, se pare ca este mai degraba un atu, decat o problema.

Asa ca ce ar fi sa nu iti mai faci atatea griji?

In special ca specialistii sustin ca aceste femei ar fi mai rezistente si in fata bolilor cronice. Asa ca nu avem decat vesti bune in ceea ce priveste situatia.

Asadar, femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente si mai puternice, iar tu ar trebui sa te simti bine, daca faci parte din aceasta categorie. Studiul englez sustine si ca acestea au un colesterol mai scazut si sunt ferite de bolile de inima. Dar haide sa descoperim impreuna mai multe detalii.

Femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente si mai sanatoase?!

Da, acestea sunt concluziile la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Studiul condus de profesorul Konstantinos Manolopoulos a relevat concluzii neasteptate. Femeile cu un posterior mai generos au colesterolul mai mic. Asa ca este mai bine sa avem grasime in partea inferioara a corpului. Aceste femei sunt in siguranta si atunci cand vine vorba despre bolile de inima sau diabet. Asadar, tesutul adipos joaca si un rol sanatos in corpul nostru.

In special daca nu este in exces…Iar un posterior mai mare este mai apreciat de catre persoanele de sex opus. Ceea ce inseamna ca aceste femei au multe motive de bucurie.

Femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente si mai apreciate

Si sa nu crezi ca acest studiu nu este ceva serios. Imagineaza-ti ca nu mai putin de 16.000 de femei au fost analizate, pentru a se ajunge la concluziile finale. Iar aceste femei au, in general, un trup mai armonios. Tesutul adipos de la nivelul posteriorului are si rolul de a regla acizi grasi nesanatosi. Tocmai de aceea aceste femei se imbolnavesc mai rar din pricina bolilor de inima.

Iar acest studiu englez nu este singurul de acest gen. Exista si specialisti americani care sustin aceleasi concluzii.

Femeile cu posteriorul mai mare sunt mai inteligente si traiesc mai mult!

Da, aceasta este cealalta concluzie minunata a studiilor americane. In sensul ca specialistii au remarcat ca aceste femei cu solduri late si talii mai mici au si o speranta de viata mai mare. Desigur ca vorbim doar despre femeile care asa arata in mod natural, fara alte interventii.

Nu este nicio problema daca ai fundul putin mai…generos. Atat timp cat proportiile sunt echilibrate, nu ai de ce sa-ti faci griji. Desigur, in momentul in care kilogramele in plus incep sa fie in exces, atunci este timpul sa faci ceva.

Dar in rest, nu te lasa influentata de tiparele impuse de frumusete, unde femeile nu au nicio forma si sunt excesiv de slabe. Nimeni nu stie de ce acestea sunt mai „frumoase” decat femeile obisnuite.

Fii tu insati si nu te lasa influentata de nimeni, atat timp cat simti ca iti face rau, succes!

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *